Islamitische Staat waarschuwt Nederland: We slachten jullie af!

afslachten

Wij zijn gekomen om jullie af te slachten!

Jihadisten verspreiden een foto op sociale media die ronduit angstaanjagend is. We zien een Nederlandse kerk, die verdacht veel op de Sint-Vituskerk uit Hilversum lijkt. Vuur en explosies omgeven de kerktoren.

Op de voorgrond zien we een figuur in camouflagepak, met twee machinegeweren in de aanslag. Naast hem staat, in bloederig lettertype, de volgende tekst: “We zijn gekomen om jullie te slachten en de ongelovigen uit te roeien! De terreur is nu hier in Nederland” Jihadwatchers als Brenda Stoter Bocolo en Azazel van den Berg noemen het boerkaverbod en de internering van een terreurverdachte als motieven voor de bedreiging.

De keuze van een kerk als afbeelding getuigt van de diepe Christenhaat van de Islamitische Staat, Die kwam afgelopen Pasen op gruwelijke wijze tot uiting met de serie bomaanslagen die een IS gelieerde terreurgroep afgelopen Pasen pleegde in Srilankese kerken! De Nederlandse kerk, die veel op de Sint-Vituskerk uit Hilversum lijkt, is door vuur en explosies omgeven.  RP: Duidelijk is dat het moslims zijn die hier aardig bekend zijn en hier wonen!

RP: Als je ziet hoeveel miljoenen hiervan worden binnengehaald verbaast het me niet! Ze worden hier verwelkomd, onthaald en gepamperd, en dit is dus hun ‘Dank’! Het zijn en blijven barbaren!

Lees hier het hele artikel: https://cultuurondervuur.nu/is-waarschuwt-nederland-we-slachten-jullie-af/?utm_source=email