ILLEGALE MAN UIT NIGER (29) VERKRACHT MEISJE VAN 9!

Wanneer potverdorie zegt het Europese volk “STOP! DIT PIKKEN WE NIET MEER?”

Het Duitse stadje Dessau-Roslau in de oostelijke deelstaat Sachsen-Anhalt is in shock. Zondag heeft een Afrikaanse illegaal uit Niger er op klaarlichte dag een Duits meisje van 9 brutaal in een weide gesleurd, uitgekleed en verkracht. Opmerkelijk: hij werd niet gevat door de politie, maar door Duitse burgers die op klopjacht gingen. Een spontane betoging van boze vaderlandslievende Duitsers trok ’s avonds meteen door de straten.

De dader, een 27-jarige illegaal uit Niger, had zich verdekt opgesteld aan een brugje aan de rivier de Elbe. Toen het 9-jarige meisje er voorbij kwam, viel hij haar aan en sleepte haar naar een weide. Daar kleedde hij haar uit en verkrachtte haar brutaal.

De schokkende verkrachting is inderdaad geen alleenstaand feit. Er rolt een golf van seksueel, vaak moordend geweld over Duitsland sinds Merkel in 2015 de invasie van meer dan een miljoen illegalen toestond. Moord, verkrachting, aanranding en straatintimidatie tegen vrouwen en meisjes zijn sindsdien dagelijkse kost in Duitsland. Deze illegaal werd ‘geduld’: hij was illegaal in het land, komt niet in aanmerking voor een status als vluchteling, maar de Duitse staat beslist van hem te ‘dulden’ – dus niet op te sluiten of uit te wijzen.  Die capitulatie van de rechtsstaat leidde dus tot dit resultaat.

’s Avonds trok meteen een betoging van boze vaderlandslievende Duitsers door de straten. ‘Doodstraf voor kinderschenders’, klonk het luid. En ook de lokale politiek laat zich voor een keer helder uit. ‘Ik ben verbijsterd’, aldus de burgemeester. ‘Men kan nu toch niet langer alleen maar toekijken, en altijd naar excuses zoeken. Hier moet het gerecht nu keihard optreden.’ RP: Dit geldt ook voor Nederland!!!

RP: Het begin van de barbaarse invasie in Europa moet STOPPEN! Waarom laten wij deze barbaren nog steeds toe en brengen wij onze eigen kinderen hiermee in groot gevaar? WEG met onze “eigen volksverradende machthebbers!”

https://reactnieuws.net/2019/06/12