‘Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden’

Wiskundige & cultureel antropoloog Jan van de Beek

Nederland kan maar heel beperkt verantwoordelijkheid nemen voor de miljoenen mensen die op drift zijn geraakt, zegt immigratie-deskundige Jan van de Beek. Nederland moet vluchtelingenverdragen opzeggen en desnoods gebieden buiten Europa leasen om vluchtelingen onder te brengen. ,,Politiek correcte mensen gaan voorbij aan het feit dat een euro maar één keer uitgegeven kan worden.’’

Van de Beek (48) is wiskundige en antropoloog en gepromoveerd in de sociale wetenschappen. Hij doet al jaren onderzoek naar de kosten van de immigratie. Dat thema ligt in de academische wereld bijzonder gevoelig, merkte hij. ,,Uit mijn onderzoek blijkt dat niet-westerse asielzoekers heel vaak in de bijstand zitten en economisch nauwelijks bijdragen. Mijn stelling is: de verzorgingsstaat wordt door de massa-immigratie onhoudbaar.”

Saoedi-Arabië en de Golfstaten hebben nooit het VN-Vluchtelingenverdrag ondertekend. Ze hoeven dus geen vluchtelingen op te nemen!

De Realiteit:

Bekijk deze video: https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2064489-waarom-nemen-rijke-golfstaten-amper-vluchtelingen-op.html

Wilders: “Elke nieuwe asielzoeker kost Nederland 36.000 euro per jaar. Allemaal geld uitgegeven aan mensen die nooit een cent hebben bijgedragen. Meer dan de helft van de mensen uit Syrië, Somalië en Irak in Nederland teert nu al op een bijstandsuitkering. Net als trouwens één op drie Marokkanen. Waar asielzoekers alles gratis krijgen, gaat bijna 40 procent van onze gepensioneerden er volgend jaar op achteruit.”

https://www.ad.nl/binnenland/stop-massa-immigratie-om-verzorgingsstaat-betaalbaar-te-houden~aae4b1cb/

Lees ook: https://pvv.nl/component/content/article/36-fj-related/geert-wilders/8635-apb2015.html