“Voorbeeldvluchteling” ter verdediging voor de rechtbank: “In mijn cultuur mag men doden”

Syrische Abdullah A. (17), die sinds 2013 in Duitsland is, gaf toe met het mes genoegen te nemen met eer

 

Syrische Abdullah A. (17), die sinds 2013 in Duitsland is, gaf toe dat hij eersschendingen met een mes kon oplossen

Beste lezers, zoals u weet, wordt de AfD het niet moe om te waarschuwen voor de catastrofale gevolgen van Merkel´s illegale massa-immigratie. Deze gevolgen bestaan vooral uit de enorme belasting van onze sociale stelsels evenals uit de verscherping van de sowieso bestaande woningnood in Duitsland, uit het geleidelijk prijsgeven van onze culturele identiteit, en natuurlijk uit een drastische verslechtering van de binnenlandse veiligheid voor ons allen.

politikstube

Het is juist het laatstgenoemde aspect, dat voor desbetreffende slachtoffers vaak bijzonder dramatische effecten op hun persoonlijk leven heeft. Exemplarisch kun je dat op dit moment zien aan een proces in Hannover,waarbij het gaat over een voor onze cultuurkring bijna schokkende misdaad op Vivien K., een 24-jarige Duitse.

Deze jonge vrouw ging enkele maanden geleden samen met haar vriend naar de plaatselijke supermarkt om boodschappen te doen. Een hele gewone gebeurtenis zou je denken.

Het stel kreeg eerst op de weg naar de supermarkt ruzie met twee minderjarige “vluchtelingen” (13 en 14) uit Syrië – en toen het daarna op de terugweg was, werd het door de beide en de erbij geroepen oudere broer (17) bruut aangevallen. De 17-jarige, een zekere Abdullah A., stak op straat meedogenloos op de jonge vrouw in toen ze haar aangevallen vriend wilde helpen. Weliswaar overleefde ze dit, raakte echter bij deze ongelooflijk brutale aanval de milt en delen van haar alvleesklier kwijt. Bovendien verwondde het tien centimeter lange lemmet van het mes de lever, de maag, de nieren en de darmen van de jonge vrouw – en brak haar ribben. Daarna vocht ze in coma voor haar leven. Wat een marteling.

En waarom deze krankzinnige daad? Omdat de jonge migranten zich beledigd voelden. En meer nog: omdat ze gezien deze gevoelde belediging vonden het recht te hebben om de – in navolging van Merkel – “hier al langer levende” jonge vrouw enorm met het mes toe te takelen, de dood vermoedelijk op de koop toenemend.

De hoofddader – die zichzelf overigens beschouwt als “voorbeeldvluchteling” – begrijpt tot op de dag van vandaag niet waarom hij sinds deze daad en zijn daaropvolgende arrestatie achter de tralies zit. Zo liet hij voor de rechtbank via zijn advocaat de volgende verklaring protocollair opnemen: “De beschuldigde kent het vanuit zijn cultuur dat conflicten met het mes uitgevochten worden. Hij beschrijft de regionale gebruiken als volgt: als je wordt beledigd, mag je toesteken. In ernstige gevallen mag je de persoon doden.”

En verder: “Hij verklaart dat er volgens de religieuze eisen niets op zijn gedrag was aan te merken en begrijpt niet waarom hij in de gevangenis moet zitten.” In zijn cultuur mag je dus doden! Voor hem is namelijk alleen maar datgene begrijpelijk wat hem in zijn eigen cultuur gevormd heeft. Het is voor hem onverklaarbaar dat hij in een ander land voor dergelijk gedrag wordt gestraft.

Merkel en haar links-groene wereldredders schijnen in hun oneindige blindheid en naïviteit te geloven dat een dergelijke culturele vormgeving in een handomdraai veranderd kan worden door de cultuur-vreemde illegale immigranten gewoon een in het Arabisch vertaalde grondwet in de hand te drukken.

Bron:
https://politikstube.com
Door: Prof. Jörg Meuthen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron:
https://ejbron.wordpress.com/2019/07/29/voorbeeldvluchteling-ter-verdediging-voor-de-rechtbank-in-mijn-cultuur-mag-men-doden/