Op weg naar de totalitaire Heilstaat!

Screenshot_47

We zijn hard op weg naar een door de islam gedomineerde communistische DDR ‘heilstaat’. Fout! Daar zitten we al midden in. Op een heel achterbakse manier hebben linkse lieden als Timmermans, Samsom, Van Dam, en meer van dit soort dat enkel op eigen heil uit is, de maatschappij al bijna volledig in bezit genomen.

Al enkele decennia is het spel aan de gang. Een spel dat stiekem werd/wordt gespeeld en waar het leeuwendeel van de gewone burgers nimmer enige notie van had/heeft of nam/neemt. Als spinnen hebben zogenaamde socialisten overal hun web gesponnen en beheersen achter de schermen al veel grotere delen van de maatschappij dan goed is voor de democratie.

Overal zorgden/zorgen de zogenaamde linkse partijen ervoor dat zij zich via hun tentakels konden vastklampen aan organisaties, NGO’s, gerechtelijke macht, doelgroepen als journalistiek en advocatuur, kerken, maatschappelijke groeperingen, protestbewegingen, de huurmarkt, het onderwijs et cetera tot zelfs groepjes actieve bewoners en burgers in dorpsraden, buurtbelangen en wat allemaal nog meer.

Overal waar mensen samen zijn en komen om iets op te bouwen of te organiseren, zul je als je weet hoe je moet kijken vriendelijke ogende mensen zien, die zich zelden als links manifesteren. Zeker niet zolang zij nog niet op die plekken zitten waar zij macht kunnen uitoefenen over al die anderen bewoners en burgers. Pas als ze weer een nieuw bruggenhoofd in handen hebben, maken zij duidelijk wie zij zijn en altijd al waren, dictatoriale randdebielen.

Wat deze types vooral met elkaar gemeen hebben, is dat zij overal alle positieve plannen en ideeën van niet-linkse mensen dwarsbomen, tegenwerken, tot in het absurde met tegenargumenten bestoken en als dat niet helpt, belachelijk maken om overal voor strijd en tweedracht te zorgen. Om, na andere burgers en bewoners te hebben verjaagd, door hen het werk onmogelijk te maken, die eerst verwerpelijke plannen uit te voeren als bedacht door links.

Als we de democratie wensen te behouden, zullen de tentakels van dit ‘linkse’ politieke monster moeten worden afgehakt en zullen diverse organisaties, met name bij de top moeten worden doorgespit op ‘linkse’ vijfde colonnes. Anders zal ons lot een maatschappij worden waarin alles eerst de goedkeuring moet hebben van de linkse politiek, ofwel, de speciaal door dat links in het leven geroepen term om zich verborgen te houden: politieke correctheid!

Het is hoog tijd dat de infiltratie van dit alles vernietigend links in alle gelederen van de maatschappij een halt wordt toegeroepen als we als democratie willen behouden, als we in vrijheid willen blijven leven.

Het nieuwe fascisme zit aan de linkerkant en linkse fascisten willen niets liever dan een totalitaire maatschappij.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Lees hier het hele artikel: https://ejbron.wordpress.com/2019/07/29/op-weg-naar-de-totalitaire-heilstaat/