Leger van migranten jaagt speciale eenheden op de vlucht!

 

Gerelateerde afbeelding

Zelfs de politie heeft de situatie niet meer in de hand!

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Saarlouis: de staat kan zijn geweldsmonopolie niet meer doorzetten

Het 35.000 inwoners tellende stadje Saarlouis ligt – zoals de naam al aanduidt – in het Saarland, maar ongeveer iets meer dan 10 kilometer verwijderd van de Franse grens. De chef in het gemeentehuis is burgemeester Demmer van de SPD. Ondanks het lidmaatschap van deze partij is hij er, in tegenstelling tot menig collega, ver van verwijderd om Saarlouis te verklaren tot “veilige haven voor vluchtelingen” en te hopen op nog meer van hun soort.

Veilige haven voor autochtonen zou gewild zijn

De reden: hij zou blij zijn als Saarlouis een veilige haven voor de vanouds ingezeten burgers van de stad zou zijn, wier leven inmiddels door d emigranten tot een hel wordt gemaakt. Net zoals in veel andere Duitse zwembadenterroriseren ook in het openluchtbad Steinrausch in Saarlouis in hete weekenden complete hordes jongere migranten de badgasten.

Maar niet alleen de afkoeling in het koude nat wordt voor de burgers een riskant vrijetijdsplezier, maar nu ook de “Emmes”, een sinds 1967 regelmatig plaatsvindend volksfeest ter afsluiting van de “Saarlouiser Week”.

De toestanden zijn zo ernstig, dat de SPD-burgemeester een brandbrief aan de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Saarland, Klaus Bouillon (CDU), schreef en een snelle en onbureaucratische uitbreiding van de politie eiste, “opdat we ook jaren later nog de baas zijn over de situatie in onze steden en gemeentes”. Deze formulering is echter niet helemaal correct, want de politie is – zelfs naar eigen zeggen – de situatie nu al niet meer de baas.

 Zelfs speciale eenheden van de politie, die speciaal voor zulke gevallen werden opgericht en opgeleid en uitgerust zijn voor straatgevechten, moesten op de vlucht slaan voor de getalsmatige superioriteit en brutaliteit van de migranten-bende, pardon, “zich geordend terugtrekken”.

En de reactie van de staat hierop: nog meer “vluchtelingen” het land binnenlaten en in het land halen, zodat het probleem nog groter wordt! Ongelofelijk!

 

PI News (2)

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/23/leger-van-migranten-jaagt-speciale-eenheden-op-de-vlucht/