De Walgelijke waarheid over Koreaanse Hondenvlees Farms!

KOREAANSE KANIBALEN!

Net buiten Pyeongchang en de opwinding van de Winterolympische spelen is een hondenvleeskwekerij die de journalisten Martin Rogers en Sandy Hooper konden onderzoeken . De beelden die uit het rapport kwamen zijn vreselijk en angstaanjagend voor het westerse publiek, maar belangrijk voor iedereen om te zien.

Gepost door Mateja Lane
honden vlees boerderij

USA VANDAAG reporters onthullen een vreeslijke waarheid bij de Koreaanse Olympische vieringen. 

Net buiten Pyeongchang en de opwinding van de Winter-Olympische spelen is een hondenvleeskwekerij die de journalisten Martin Rogers en Sandy Hooper hebben bezocht. De beelden die uit het rapport kwamen zijn vreselijk en angstaanjagend voor het westerse publiek, maar belangrijk voor iedereen om te zien. 

De realiteit is dat de Koreaanse handel in hondenvlees levend en wel leeft .

honden vlees

Honderden honden, variërend van honden tot St. Bernards tot Retrievers, worden in lange rijen kooien gepropt in afwachting van de slachting. Het vlees wordt gebruikt voor alles van hondensalade, hondenribben, hondenstoofpot, enz. En terwijl de restaurants in de buurt van de olympische locaties te horen kregen dat ze buiten borden moesten nemen om hondenvlees naar beneden te adverteren, worden de lekkernijen nog steeds op het menu aangeboden . 

De journalisten zijn merkbaar geschokt als ze door tenten lopen met honderden huilende, uitgemergelde honden die in hun eigen uitwerpselen zitten en lijden aan wonden en zweren, wachtend op hun beurt om te geslacht te worden. En de honden lijken te begrijpen dat ze weinig tijd over hebben.

Het probleem is dat hondenvlees in de Koreaanse cultuur naar verluidt ‘ mythische eigenschappen heeft die de herstellende krachten stimuleren en de viriliteit verhogen’, aldus USA VANDAAG . Het vlees wordt grotendeels gegeten door de oudere Koreaanse bevolking en de overheid is bang voor terugslag als ze hondenvlees verbieden . Er zijn er ook veel die kijken naar kippen- en rundvleesfabrieken in de Verenigde Staten en niets anders zien. 

Het Olympisch comité van Pyeongchang  is op de hoogte van de controverse en men probeerde hun best te doen om de realiteit van de consumptie van honden te verbergen voor de miljoenen buitenlanders die massaal naar  Pyeongchang kwamen om de winterspelen te zien.

Bekijk deze video: https://www.instagram.com/p/Bw2CnJtA8Qy/

RP: Ook in de 2e Wereldoorlog, hebben de Koreanen zich gemanifesteerd als de meest wrede en primitieve primaten! Ik begrijp niet dat de Wereld Dierenbescherming organisaties hiertegen niet protesteren en dit wrede land aanklagen voor de grootste dierenmishandeling ter wereld!

https://www.wideopenpets.com/

I do not understand that the World Animal Organizations are not protesting against these animal executioners  and  suing this country for the world’s largest animal abuse in the world!