De opzettelijke vernietiging van Nederland/Europa!

 

5G wordt u door het politieke kartel net zo positief verkocht als de zielige “vluchtelingen”, waarvan de zeer negatieve gevolgen nu dagelijks merkbaar zijn en die o.a. vele vrouwelijke slachtoffers maken.

We moeten wakker worden en de levensgevaarlijke feiten van 5G onder ogen zien, feiten die de NOS (Nepnieuws Onder Staatstoezicht) u niet vertelt. Brandweerlieden liepen ernstige schade op, doordat ze te dicht bij de 5G mast kwamen. Bomen, die we zo hard nodig hebben, worden gekapt, omdat die de straling van de 5G antennes in de weg staan. Vogels vallen dood uit de lucht en koeien draaien door en worden dol van de hoge 5G straling.
www.geenstijl.nl

5G wordt door mensen die zich erin verdiept hebben ook wel het uitroeiingsevenement genoemd, hieronder een Nederlands ondertitelde video met complete uitleg.
www.dlmplus.nl

In Duitsland zijn volgens een rapport van het veiligheidsagentschap in Hamburg 30 Duitse moskeeën en islamitische culturele centra verbonden aan Hezbollah, een organisatie die door o.a. Canada is aangewezen als een terroristische organisatie.

Volgens onderstaand artikel zijn Iran, Turkije, Saoedi-Arabië, de Moslimbroederschap (en zijn dochterondernemingen) en de Islamitische Staat allemaal geïnfiltreerd in het Westen.

De EU maakt een onderscheid tussen de zogenaamde militaire vleugel van Hezbollah en verbood dat gedeelte, een onderscheid dat de Libanese sjiitische terreurorganisatie zelf niet maakt – als een terroristische entiteit.
www.jihadwatch.org

Door:
“Elise Nijmegen”

Lees hier het hele artikel: https://ejbron.wordpress.com/2019/07/21/de-opzettelijke-vernietiging-van-nederland-europa/