Met Ursula von der Leyen zal de EU agressiever worden!

Screenshot_138

Nieuwe voorzitter van de Europese Commissie: komt weldra het EU-leger?

Nu is het gebeurd: Ursula von der Leyen (foto) is gekozen tot nieuwe voorzitter van de Europese Commissie. Daarmee zal er van de kant van de EU meer druk uitgeoefend worden: EU-leger, meer migratie, meer NAVO, meer anti-Rusland propaganda, meer globalisme, meer EU-centralisme, meer klimaatdoelen, meer anti-Trump politiek. Er staan ons turbulente tijden te wachten.

Zij is lid van de Ministerraad van Angela Merkel sinds het begin van de Bondskanselarij in Duitsland in 2005. Zij is minister van Defensie sinds december 2013 en was de rechterhand van Merkel in de Duitse Christen-Democratische Partij (CDU) sinds november 2010. Voor Defensie leidde ze het ministerie van Werkgelegenheid en Sociale Zaken, en eerder het Ministerie van Familie gedurende één termijn elk.

Als minister van Defensie was ze in november 2015 open voor imams als spirituele adviseurs in het leger voor de soldaten die de islam belijden, meldde de krant Die Welt .

Willy Wimmer had er voor gewaarschuwd: wanneer Ursula von der Leyen tot voorzitter van de Europese Commissie wordt gekozen, zal er meer druk op Rusland komen. Als minister van Defensie was Ursula von der Leyen er altijd als de kippen bij als het er om ging om het Duitse leger te laten deelnemen aan buitenlandse operaties, zeer tot vreugde van de NAVO en Frankrijk.

De toon van von der Leyen tegenover landen zoals Rusland was vaak behoorlijk sabel-kletterend. Bovendien was ze tot nu toe altijd als radicale voorvechtster van een EU-leger opgevallen. Ze heeft geworven voor een “leger van de Europeanen”. Daar is Macron natuurlijk blij mee, die zich ook enthousiast heeft uitgelaten over haar kennis van de Franse taal.

Nu is ze dus gekozen, de vrouw onder wiens verantwoordelijkheid het Duitse leger te gronde werd gericht. Wat haar met het Duitse leger is gelukt, zal haar ook met de EU kunnen lukken. Er staan ons turbulente tijden te wachten: EU-leger, meer migratie, meer NAVO, meer anti-Rusland propaganda, meer globalisme, meer EU-centralisme, meer klimaatdoelen, meer anti-Trump politiek.

In het Europees Parlement in Straatsburg hebben 383 afgevaardigden voor haar gestemd. De mainstream media hadden de hele maandag en dinsdag een sfeertje voor haar gecreëerd. Haar banale toespraak werd als “historische rede” en haar verkiezingssucces als “historische overwinning” gevierd.

Voor haar is het ook een thuiskomst: Ursula is in Brussel geboren. Nu is ze de cheffin van de EU in Brussel en kan op ooghoogte onderhandelen met Angela Merkel. Nog nooit werd een minister, die in populariteitspeilingen zo ver gedaald is en in zijn werk op het ministerie van Defensie zo slecht heeft gedaan, uiteindelijk zo enorm geprezen.

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/20/met-ursula-von-der-leyen-zal-de-eu-agressiever-worden/