Met de bootvluchtelingen komt de Nigeriaanse maffia!

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

Geheim document van de Duitse inlichtingendienst doet de oren spitsen!

Nadat de nieuwe regering van Italië had besloten de havens van haar land te sluiten voor de hobbysmokkelaars van de diverse NGO´s, werd het wat dit betreft wat rustiger in de Middellandse Zee. Intussen schijnen de mensen achter de coulissen die aan de touwtjes trekken echter besloten te hebben om met behulp van organisaties zoals “Sea-Watch”, “Sea-Eye” en hoe ze allemaal ook maar mogen heten druk op Italië en de EU te zetten om de oude toestand weer te herstellen. Helaas lijkt er nu weer enige beweging in de zaak te komen en het is niet uit te sluiten dat er weldra weer regelmatig vanuit Libië “geleverd” wordt.

PI News (2)

Vrachtschepen nemen een omweg om geen vluchtelingen tegen te komen.

De rederijen hebben dat al in de gaten en hun vracht- en containerschepen opdracht gegeven een omweg te nemen, zodat zij de vluchtelingenboten niet tegenkomen. Maar daarvoor zijn er immers mensen zoals de ontzettende Rackete, die samen met de WDR in een soort reality-show dit gat opvult en de zin van haar bestaan erin ziet om de opstandige regering in Italië te treiteren.

Het loont overigens de moeite om eens beter te kijken wat er allemaal in deze boten, die Rackete ons met geweld door de strot duwt, zit. Er zijn altijd enkele jankende kinderen bij, die men graag voor de camera houdt. Ook vrouwen. Maat het gros zijn jonge, gespierde mannen, overwegend uit zwart-Afrika, waarvan niet weinigen later een constant probleem voor de binnenlandse veiligheid van het land van opname en een bedreiging voor diens inwoners worden.

Nigeriaanse maffia heeft zich in Duitsland gevestigd.

We hebben het hier niet over de gebruikelijke delicten zoals winkeldiefstal en het toebrengen van lichamelijk letsel, maar over maffiose structuren die in de landen van opname ontstaan. “Der Spiegel” publiceerde al in februari stukken uit een geheim document van de Duitse geheime dienst BND. Daarin staat:

De grote toevloed van Nigeriaanse asielzoekers, die steeds meer vanuit Italië de Bondsrepubliek binnenkwamen, zal leiden tot een uitbreiding van de “uitermate bruut handelende Nigeriaanse structuren van de georganiseerde criminaliteit”.

In 2018 hebben meer dan 10.000 Nigerianen een asielaanvraag in Duitsland ingediend, dat betekende een toename in vergelijking met het jaar daarvoor van ongeveer 30%. Ze komen overwegend uit Italië, waar inmiddels 100.000 vluchtelingen uit Nigeria geregistreerd staan.

Slotsom: Behalve de Koerdisch-Turkse en Arabische familieclans, die de georganiseerde criminaliteit in enkele Duitse stedelijke gebieden controleren en complete stadsdelen tot No-Go-Areas maken, vestigt zich nu ook nog de Nigeriaanse maffia in Duitsland. En haar oorspronkelijke bewoners? Die bevorderen deze toestanden nog meer door hun stemgedrag.

Alleen dom dat de verstandige mensen in dit land net zo de dupe zullen zijn als het leger van de narren wanneer in Duitsland in de niet al te verre toekomst moord en doodslag regeren. (RP: Dus niet alleen in Duitsland, want ook al onze EU-grenzen staan nog steeds wagenwijd open!)

https://ejbron.wordpress.com/2019/07/17/met-de-bootvluchtelingen-komt-de-nigeriaanse-maffia/

RP: De EU is hard bezig om de ondergang van Europa te realiseren en de Europeanen laten dit helaas lijdzaam toe!