Facebook en YouTube tonen nog steeds video’s van vooraanstaande al-Qaeda-jihadisten!

Al Master’s Terrorists van Al Qaeda zijn nog steeds op Facebook en YouTube” te vinden!

In 2006 werd Ibrahim Suleiman al-Rubaish gerepatrieerd naar Saoedi-Arabië vanuit Guantanamo Bay nadat hij meer dan vijf jaar als vijandige strijder had gediend voor training met Al Qaida en samen met de Taliban in Afghanistan tegen de Verenigde Staten had gevochten. Uitgebracht als onderdeel van de plannen van Obama om de offshore-gevangenis te sluiten, werd Rubaish toegelaten tot het nogal matte “deradicalisatieprogramma” van Riyadh.

Rubaish werd gedood in een Amerikaanse drone-aanval in 2015 in Yemen. Maar zijn ideeën en nalatenschap leven voort door zijn preken en toespraken, nog steeds gehost op Facebook en YouTube.

Google / YouTube- labels Ben Shapiro en Dennis Prager ‘Nazi’s’, en begraven de inhoud, die de islam in een negatief daglicht zet, zelfs als het juist is, maar jihad-terreprepring is OK met hen. Eveneens Facebook, dat onlangs heeft ingestemd met het omzetten van gegevens over “hate speech” -verdachten aan de Franse regering. Omdat vijanden van jihad-geweld en sharia-onderdrukking routinematig worden belasterd als leveranciers van ‘hate speech’, hetgeen Facebook in essentie doet, door zich op zulke mensen te richten, terwijl jihadisten vrij kunnen posten, helpt de wereldwijde jihad. Als vrije samenlevingen en vrije mensen deze droevige tijd overleven en een nauwkeurige geschiedenis ervan wordt geschreven, zal Mark Zuckerberg worden afgeschilderd als de vijand van de vrijheid die hij is.

Bij elkaar genomen zijn Rubaish, Suri, Wuhayshi en Awlaki nog steeds te vinden in 105 video’s op beide social-mediaplatforms, ondanks de zakelijke overtuiging dat dit spul snel verleden tijd werd. Toch identificeerden we de video’s door eenvoudige zoekopdrachten in het Arabisch met alleen de namen van deze prominente jihadisten 

“Al Master’s Terrorists van Al Qaeda zijn nog steeds op Facebook en YouTube” te zien, door Michael Weiss en Moustafa Ayad, Daily Beast , 27 juni 2019

https://www.sg.uu.nl/agenda/2019/de-macht-van-het-grote-geld

https://www.jihadwatch.org/2019/06/172657