ALS DE WAARHEID STRAFBAAR WORDT GESTELD!

Afbeeldingsresultaat voor de waarheid is een onrechtmatige daad

Onze soevereiniteit wordt weggeven door anti-Nederlandse politici!

We beginnen met het slechtste nieuws voor het behoud van onze Europese beschaafde westerse cultuur aangezien 21 staatshoofden van Europa, waaronder ook Nederland een “manifest” hebben ondertekend dat meer EU-immigratie (dus meer islamisering) eist.

De leiders die dit hebben getekend lijken de vijanden te zijn van de Europese bevolkingen en dit manifest is schijnbaar de laatste aanval op de sterk groeiende populistische (de gewone normale mensen) beweging in Europa.

Juncker, de niet gekozen president van de EU Commissie heeft ook al gedreigd met het blokkeren van posities in de EU-commissies aan leiders van rechts realistische partijen, ook wel populistische partijen genoemd.

Op 9 april 2019 is een meerderheid van de Eerste kamer akkoord gegaan om het overdragen van onze Nederlandse bevoegdheden aan Brussel makkelijker te maken, het verlies van al onze souvereiniteit waarvoor is gevochten door onze grootouders wordt nu door verwarde naïeve anti-Nederlandse politici weggeven… En dat is strafbaar onder artikel 93 van het WvSR. Mijns inziens zouden diegenen die daarvoor hebben gestemd uit hun functie ontheven moeten worden aangezien ze niet het Nederlandse belang naar behoren uitvoeren.

In heel veel landen staat de bevolking op tegen het dictatoriale beleid wat de globalistisch ingestelde regeringen dicteren naar hun bevolkingen. In Frankrijk blijven de moedige gele hesjes de straat opgaan ondanks het politiegeweld dat hun teistert terwijl ze hun rechten opeisen en een politieke verandering willen dwingen.

Het heeft wat tijd gekost maar ook de Zweedse bevolking, die zich hoogst onveilig voelt door de komst van vele niet-westerse mensen, gaan in gele hesjes de straat op.

https://deutsch.rt.com/europa/88034-gelbwesten-bald-auch-in-schweden/

De EU wil de islam laten overheersen in ons Nederland en de rest van Europa terwijl elk mens met gezond verstand weet dat dan de democratie, de gelijkheid, de tolerantie, de gelijke rechten van vrouwen en de vrijheid van geloof langzaam verdwijnen.

Elke islamitische moskee heeft hetzelfde doel, genocide van alle andere geloven en zienswijzen en iedereen onderwerpen aan de islam/sharia. En er is geen enkele moskee waarin de sharia en de jihad niet worden verheerlijkt, en terwijl deze islamitische normen, waarden en gebruiken haaks staan op die van ons doet bijna geen enkele politici hier iets mee, behalve dan veel praten onder het genot van een kopje muntthee en ze blijven ondertussen dweilen met de kraan open.

 Bronnen:

https://zlj13051967.wordpress.com/2019/05/11/32268/

https://gerard1945.wordpress.com/2019/05/11/over-het-verkwanselen-van-onze-soevereiniteit/

https://www.breitbart.com/europe/2019/05/11/21-eu-heads-of-state-sign-stronger-europe-manifesto-demanding-more-eu-integration/

Lees hier het artikel: https://yoo.rs/7739bab8ab28855b4fca6c1eaea82fe8/blog/onze-soevereiniteit-wordt-weggeven-door-anti-nederlandse-politici-1557655776.html?Ysid=124078