Palestijn aangeklaagd voor ontvoering en verkrachting van 7-jarig joods meisje

Palestijnse aangeklaagd voor ontvoering, verkrachting van 7-jarig joods meisje

Andere Palestijnse arbeiders zouden aanwezig zijn geweest tijdens de schokkende misdaad.

Door David Isaac, World Israel News

Zondag werd een aanklacht ingediend tegen een 46-jarige Palestijnse Arabier die beschuldigd werd van ontvoering en verkrachting van een 7-jarig Joods meisje uit de regio Benjamin. De verdachte werd voor de rechter van Judea op de militaire basis van Ofer ten noordwesten van Jeruzalem aangeklaagd.

De Arabische man uit het dorp Deir Kadis in Samaria werd aangeklaagd na een onderzoek van enkele maanden. Volgens de beschuldigingen werkte de beschuldigde als een conciërge en een onderhoudsman bij een onderwijsinstelling in een van de Benjamin-nederzettingen. Hij leerde het jonge slachtoffer kennen en won haar vertrouwen door haar snoepjes te geven. Toen, op een middag, nadat de studies waren beëindigd, bracht hij het meisje naar een leeg huis waar hij haar verkrachtte. Ze schreeuwde om hulp en probeerde zich te verzetten. Na de verkrachting liet hij haar gaan.

Verwijzend naar het rapport, dat vrienden van de verkrachter deze verdachte bij het incident hebben geholpen en nog niet zijn gearresteerd, zei Likud MK Etty Chava Attiya: “Mijn maag draait om van dit soort schokkende daden van  dergelijke slechte mensen die de tedere ziel van een kind hebben verkracht en vermoord”

Een advocaat voor Honenu, een organisatie voor rechtsbijstand die het gezin helpt, zei: “We hebben het over de meest wrede en schokkende gebeurtenis,  terwijl het gebeurde, waren andere mensen aanwezig, blijkbaar Palestijnse arbeiders, die het meisje vernederden en de verdachte hielpen! Dit soort gevallen houden mij wakker en ik verzoek de wetgevers om dit soort criminelen zo streng mogelijk te straffen”

https://worldisraelnews.com/

RP: Dit soort zijn geen mensen maar nog erger dan beesten!