Mijn geboortestad Bradford is nu islamitisch territorium!

Binnenkort in heel Europa!

Bradford in West Yorkshire is de geboortestad van onze Londen-correspondent “The Brit” en geldt – onofficieel – als de eerste stad in Groot-Brittannië die door de islam werd overgenomen. Als je daar nu door de straten loopt, zie je nog maar zelden een “blank” gezicht. “The Brit” heeft de islamitische overname tientallen jaren lang geobserveerd en waarschuwt vooral de Duitsers: straten in islamitische handen zullen districten worden en dan steden. Dan is er geen weg terug meer.

Toen ik ongeveer een half jaar geleden vanuit Portugal naar het Verenigd Koninkrijk terugkeerde, was het eerste wat ik deed naar mijn geboortestad Bradford gaan. Ik was daar meer dan 15 jaar lang niet meer geweest en wilde mijn grootmoeder – het enige familielid dat daar nog woont – bezoeken. Ik was met het oog op de verandering geschokt. Zolang mijn moeder en ik het ons kunnen herinneren, bestond er altijd al een grote islamitische gemeenschap, maar bij benadering niet zoals nu.

Onze hoofdstraat, de Duckworth Lane, is volledig en voorgoed veranderd. Er zijn veel nieuwe winkels – allemaal in het bezit van moslims. Er staan Arabische tekens op de etalageruiten en de ingangen, er wordt islamitische kleding verkocht, de slager slacht halal en zelfs de plaatselijke cafetaria biedt islamitische correcte halal-pizza aan om mee re nemen.

Ik voelde me net een buitenlander die in een straat in Karachi liep. Dat heeft niets te maken met de multiculturele samenleving te maken die de regering aan ons wil verkopen. Ik heb hier en daar met wat mensen gepraat en sprak ook met Max Cotterill, die daar al eeuwig woont: “Dat is rassenscheiding. En dat is zo, omdat de islamitische gemeenschap gewoon weigert te ntegreren. Mensen zoals ik voelen ons als uitgestotenen in ons eigen land”, vertelde de 72-jarige me bereidwillig.

Als moslims in de meerderheid zijn, dan heersen hun wetten!

Van de vele blanken die ik heb gesproken, voelen de meesten zich niet op hun gemak als ze islamitische gebieden bezoeken of daar leven, en velen zijn daadwerkelijk bang. Mijn grootmoeder Margaret Lofthouse herkent de welgestelde streek van Chellow Dene in Bradford nauwelijks terug, waar ze haar hele leven lang gewoond heeft. Ze is 89 jaar oud en de enige blanke in haar straat. 

Blanke winkels worden met Molotovcocktails aangevallen en in brand gestoken!

Lees hier de uitgebreide versie:

Bron:
www.journalistenwatch.com Door: “The Brit”

Vertaald uit het Duits door: E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

https://ejbron.wordpress.com/2019/06/16/mijn-geboortestad-bradford-is-nu-islamitisch-territorium/