Waarom in Nederland links heeft gewonnen – Pure verkiezingsfraude – Corruptie ambtenaren neemt toe?

Afbeeldingsresultaat voor verkiezingsfraude

Terwijl een meerderheid zich opmaakte dat het rechtse blok zou winnen, zijn de resultaten teleurstellend voor velen. De media zei al gauw dat het kwam omdat de meerderheid van de rechtse stemmers gewoon thuis waren gebleven. Maar wat is daar nou van waar?

Normaal geloven rechtse stemmers niet in de Mainstream Media, maar nu zij beweren dat een meerderheid van de rechtse stemmers waren thuis gebleven, geloven ze wel in die berichtgeving. Wat is er toch mis met het Hollandse volk?

Op verschillende rechtse groepen hebben wij de reacties van mensen eens gevolgd. Ook op de Pagina’s van het AD, Telegraaf etc. En wat wij daar uit opmaakten was dat iedereen gewoon trouw op de PVV of FVD hadden gestemd.

En als de resultaten dan laten zien dat de PVV ineens geen zetels meer heeft, terwijl blijkt dat gewoon een grote meerderheid wel heeft gestemd op Wilders, kan er maar van één ding sprake zijn, namelijk; fraude! Want de PvdA deed het immers al zo slecht de laatste jaren en was heel wat zetels kwijt geraakt. En plots, uit het niets, wint de PvdA de Europese verkiezingen. Dat ruikt naar fraude.

Maar omdat de MSM beweerde dat een meerderheid van de Nederlandse bevolking is thuisgebleven nemen zelfs onze rechtse stemmers dat voor waarheid aan. Terwijl zij zelf dondersgoed weten dat de MSM niet te vertrouwen is.

Maar hoe kan het dat er in Nederland dan gefraudeerd kon worden? Op zich is dat niet zo moeilijk om te begrijpen. Je moet gewoon verder kijken dan je neus lang is. Waar is onze Premier van Nederland elk jaar aanwezig? Jawel! Bij de Bilderbergconferenties. Wij weten onderhand allemaal dat daar alle dingen worden bepaald. Dus ook de verkiezingen. En omdat de invloed van de Bilderberg in Nederland zo sterk is, is het gemakkelijker om met de verkiezingen te frauderen.

Corruptie neemt toe onder de ambtenaren.

En wat mensen blijkbaar ook vergeten is dat de corruptie onder de ambtenaren alleen maar meer toeneemt. De massa zou zeggen: “Ach, dat is pure complottheorie”. Maar dat zelfs Argos nu laat zien hoe corrupt de ambtenaren in Nederland zijn moeten wij al snel gaan twijfelen wie al de stemmen hebben geteld. Want als de corruptie steeds meer toeneemt, dan valt ook wel te verklaren wie die stembiljetten in 2017 in afval containers hebben gedumpt. Vergeet niet dat die corruptie niet van de laatste tijd is. De corruptie in Nederland speelt al tientallen jaren een rol.

1+1=2, dat is hoe het gewoon werkt. Er is sprake van corruptie bij de ambtenaren en vervolgens moeten deze gasten ook de stemmen gaan tellen? Dan is dus de vraag voor ons allemaal of alles wel eerlijk verloopt.

Voor ons is het duidelijk, er is gerotzooid met de stemmen. En het zal mij niets verbazen dat sommige ambtenaren zelfs betaald worden door de hogere hand om een aantal stembiljetten weg te moffelen. Wij weten van een paar jaar geleden wel hoe Maurice de Hond door links werd gefinancierd om de cijfers wat te veranderen.

Mensen zijn nog te goedgelovig.

Als ik zie hoeveel mensen nog steeds goedgelovig zijn en hun hoop blijven vestigen op de verkiezingen, spreekt dit alleen maar boekdelen. Wie met emmers blijft wandelen, in de hoop dat een bodemloze put opgegeven moment wel vol zal raken, is wanhopig. Maar wanhoop lost niks op en het verslechterd juist de problemen.

Mensen in Nederland zijn blijkbaar nog te goedgelovig en kijken blijkbaar niet verder dan hun neus lang is.

Het is duidelijk dat de massa nog slaapt, zelfs een grootdeel van het rechtse blok. Indien mensen verlangen naar eerlijke verkiezingen in Nederland zal eerst de wortel van al het kwaad moeten worden uitgeroeid. Je kunt de symptomen wel gaan bestrijden, maar de oorzaak blijft. En in dit geval zijn het de corrupte politiekers die mekaar in bescherming nemen en zo blijven zij aan de macht.

Willen wij weer een eerlijke stemsysteem? Dan moeten de huidige politiekers eerst van hun plaats worden gezet. Dan pas kan een zuivering plaatsvinden en kan de eerlijkheid van het stemsysteem hersteld worden.

“Als stemmen enige verandering zou brengen, dan zouden de machtshebbers ons nooit laten stemmen” – Mark Twain

https://www.dailypaper.org/2019/05/

RP: Ach het is hier niet eens nodig om fraude te plegen; de meesten hebben toch al de “ja-en-amen” mentaliteit!