Bereid u voor op het ergste!

Afbeeldingsresultaat voor Ubermenschen

Übermensch

Door: “bozeoudeman”

De meeste op anderen hip en modieus overkomende ‘dames en heren’ linkse activisten hebben niet eens door dat zij worden geleid door racisten, laat staan dat ze de intelligentie bezitten om in te zien dat zij zelf racisten en fascisten zijn, die braaf en totaal hersenloos de agenda van hun veelal getinte, zwarte of islamitische meesters uitvoeren. Zonder een moment van bezinning zullen zij straks opnieuw als nieuwe SA- of SS-troepen alle anders denkende en anders geaarde medemensen tot dieren benoemen om hen in hun nieuwe, nu heropvoedingskampen genoemde vakkundig te slachten. En dit alles onder het mom dat het voor die ander zijn/haar bestwil is.

Er schijnt zich geen greintje gezond verstand ergens in hun hoofden te verschuilen. Zij zijn totaal gestoord en net zoals ‘gewone’ gekken weten ook zij dat het probleem altijd bij de ander ligt, altijd weer is die ander de schuldige, nooit zullen zij eens de hand in eigen boezem steken. Precies zoals alle ‘zielige’ via het gecultiveerde slachtofferschap levende types als Sylvana dat ook nooit eens zullen doen. Laat u niet bedonderen noch intimideren door dit soort enkel profiterende negatieve figuren die het geen barst uitmaakt waar dit alles gaat eindigen zolang zij er maar baat bij hebben.

De ‘dames en heren’ linkse activisten wanen zich de nieuwe Übermenschen, zij weten precies wat al die ‘witte racisten’ fout doen, er moet dus ook naar hen worden geluisterd. Met andere woorden: zij zijn dus gewoon de nieuwe nazi’s die zich Antifascisten en slachtoffers van de ‘witte kolonialen’ noemen die zich, naast die keer op keer terugkomende zelfverrijking, ‘inzetten’ voor ‘hogere idealen’ zonder te (willen/kunnen) beseffen door hun veelal islamitische meesters te worden gebruikt. Net zomin als zij wensen na te denken, wensen ze dit laatste niet in te zien, omdat ze eindelijk eens dat in hun ogen verderfelijke christendom een hak kunnen zetten. Wat het gevaar hiervan kan zijn, wordt gebagatelliseerd door deze ‘intelligente’ betweters.

Iedere discussie met deze dombo’s is verloren tijd, omdat zij donders goed weten wie zij zijn en wat zij willen: naast weer de eeuwig terugkerende hang naar zelfverrijking de totale overheersing over alles en iedereen op eenzelfde wijze als al vaker heeft plaatsgevonden. Al degenen die hen dwars blijven zitten, maken zij op nazistische wijze een kopje kleiner, want dat mogen zij, want zij zijn goed, die anderen zijn allemaal fout, dus die mag je dan bekogelen met taarten en milkshakes en als logisch vervolg hierop ook vermoorden voor dat hogere ideaal, oh ja! Ik stelde het al eerder, de nazi’s zijn nooit weggeweest, ze noemen zich vanaf WOII alleen anders

Lees hier het hele artikel: https://ejbron.wordpress.com/2019/05/26/bereid-u-voor-op-het-ergste/