Vicevoorzitter van de Europese Commissie zwetst over volkerenmoord op Europeanen!

Screenshot_346

Frans Timmermans

“Monoculturele staten moeten verdwijnen, massa-immigratie van islamitische mannen is middel tot het doel”, zegt iemand die na 26 mei de toekomst van Europa zou kunnen bepalen. Frans Timmermans, de vicevoorzitter van de Europese Commissie en topkandidaat van de sociaaldemocraten (SPE/SPD) voor de Europese Parlementsverkiezingen, antwoordt in het ZDF-programma “Schlagabtausch” (“felle discussie over en weer”) van 16 mei op de vraag of de islam bij Europa zou horen: “Al sinds 2000 jaar”. En het publiek, met net zoveel “kennis” gezegend, applaudisseert. Omdat het niet weet wanneer de islam daadwerkelijk ontstond, noch dat hier een buitengewoon gevaarlijk figuur op het podium staat.

Timmermans´ concurrent voor de opvolging van de aan “ischias” lijdende langjarige voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, Manfred Weber, slaat op hetzelfde aambeeld: “De islam hoort bij Europa”. De vicevoorzitter van de CSU en topkandidaat van de Europese Volkspartij (EVP) zegt echter: “Maar hij is niet constitutief voor de fundamentele waarden in dit continent.” Per slot van rekening had dit enkele honderden jaren geleden nog tegen de invasie van de moslims en tegen de onderwerping onder dit bloedrijk gevochten. Nu laat Europa bereidwillig de ophaalbrug voor hem neer – en offert aan hem zijn waarden op.

Deze week kiezen we dus bijzonder vooruitziende mensen als toekomstige beleidsbepalers in het Europees Parlement. Wie de agenda van de voormalige Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken, Timmermans (52), kent, zou echter van afgrijzen moeten rillen voor hij zijn kruisje zet: de invoering van de CO2-belasting, een belasting op kerosine, een verbod op korte afstandsvluchten, de samenwerking met de massa-immigratie bevorderende Groenen en linksen evenals zijn eigenzinnige kijk op de invasie van de asieleisers: “Afrika zal naar ons toekomen en opeisen wat het verdient – een rechtvaardig aandeel aan de welvaart van de wereld”, zijn peanuts in vergelijking met datgene wat hij in een toespraak op het “EU Fundamental Rights Cplloqium” in oktober 2015 in Brussel zei: De “verscheidenheid van Europa en multiculturele diversiteit” door migratie en immigratie als gegeven te accepteren. Als men deze ontwikkeling zou weigeren, zou “Europa geen plek van vrede blijven”.

Hij riep de leden van het Europees Parlement op niet mis te verstane wijze op hun inspanningen te verhogen om het proces van de invoering van de “multiculturele diversiteit” bij iedere individuele natie in de wereld te bespoedigen. De toekomst van de mensheid, aldus Timmermans, zou niet langer gebaseerd zijn op individuele naties en culturen, maar op een gemengde supercultuur.

Lees hier het hele artikel: https://ejbron.wordpress.com/2019/05/20/vicevoorzitter-van-de-europese-commissie-zwetst-over-volkerenmoord-op-europeanen/