Islamitische aanvallen in Europa zijn tussen 2007 en 2017 met 725% toegenomen!

Europa wordt geconfronteerd met een aanzienlijke dreiging van terrorisme, met name van islamitische extremisten

De uitdagingen van Europa op het gebied van terrorisme zijn grotendeels onopgemerkt gebleven in de Verenigde Staten, waarvan de strategiedocumenten, zoals de National Defense Strategy van het Amerikaanse Ministerie van Defensie, zijn verschoven van terrorismebestrijding naar de concurrentie met staatsconcurrenten als China, Rusland, Iran en Noord-Korea.

Daarnaast is Europa’s steeds agressievere aanpak van terroristen – waaronder het vervolgen van personen die van plan zijn naar het buitenland te reizen om zich bij terroristische groepen aan te sluiten, het censureren van extremistisch internetmateriaal, het bestraffen van internetbedrijven die er niet in slagen om extremistisch materiaal te verwijderen en het verbeteren van de samenwerking op het gebied van inlichtingendiensten – ook in de Verenigde Staten, grotendeels onopgemerkt gebleven.

In dit verslag wordt opnieuw naar Europa gekeken en worden nieuwe gegevens verzameld over de bedreiging voor Europa. Ook de reactie van de Europese regeringen, met name het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, op het gebied van terrorismebestrijding wordt onder de loep genomen.

Deze aantallen zijn inmiddels al weer sterk gestegen en er zullen, als gevolg van de asiel-tsunami, geregisseerd door de EU-leiders, nog heel veel volgen!

Europa streeft Afrika voorbij en wordt binnenkort het meest onveilige continent ter wereld!

EUROPE: R.I.P.!

Bron: https://fenixx.org/2019/05/20/islamitische-aanvallen-in-europa-zijn-tussen-2007-en-2017-met-725-toegenomen/?fbclid=IwAR1TSzBgMM_Tk-e6J7Bws3-AMTou4qWi7vmpqk8sxcRFhLBHFTi7ou6of4I

lees ook: https://csis-prod.s3.amazonaws.com/s3fs-public/publication/190103_EuropeanTerrorism_interior.pdf