Verkrachting, misbruik en moord: Ministerie verdoezelt asieldelicten!

Afbeeldingsresultaat voor Verkrachtings epidemie

Verkrachting, misbruik en moord door asielzoekers!

DEN HAAG – Ernstige misdrijven die gepleegd zijn door asielzoekers zijn in een rapportage van het ministerie van Justitie en Veiligheid weggemoffeld. Zedendelicten en misdrijven als moord en doodslag zijn onder de noemer ’overige’ verborgen in een rapport dat juist openheid moest bieden.

De politie meldt na vragen van De Telegraaf dat er onder de 1000 ’overige misdrijven’ in 2018 zware vergrijpen zijn. Zo zijn er vorig jaar 79 zedenmisdrijven geregistreerd die gepleegd zijn door asielzoekers. Het ging onder andere 47 keer om aanranding in of rondom een asielzoekerscentrum, vijf keer ging het om seksueel misbruik van kinderen, vier keer om verkrachting en acht keer om het bezit van kinderporno.

Opmerkelijk genoeg zijn deze zware misdrijven in de dinsdag gepubliceerde rapportage van het ministerie van Justitie en Veiligheid dus niet als zodanig omschreven, maar weggestopt onder een vage kop.

Het ministerie van Justitie en Veiligheid had de cijfers over ernstige asieldelicten al weken. Toch werden ze in een rapportage onder de vage kop ’overige’ weggemoffeld.

Dat meldt een woordvoerster van de politie. Bij het ministerie werd eerder juist gewezen naar de politie, om op die manier te verklaren dat zware vergrijpen als seksueel misbruik van kinderen, moord/doodslag en verkrachting niet in de rapportage waren opgenomen. Dat is volgens de politiewoordvoerster niet het geval. Het departement van staatssecretaris Harbers (Asiel) had alle cijfers wel degelijk.

De PVV is woest over de manier van rapporteren. „Moord, misbruik en doodslag door asielzoekers door het ministerie verzwegen. Eerst laat het kabinet al het tuig ons land binnen en dan worden zware misdaden door asielzoekers verdoezeld”, aldus PVV-leider Wilders.

De openheid hierover, die na eerder aandringen van deze krant werd beloofd, blijkt nu pas te worden gegeven.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3594717/ministerie-verdoezelt-asieldelict?utm_source=telegraaf&utm_medium=newsletter&utm_campaign=telegraaf_update&utm_content=Hoofdartikel_Ministerie+verdoezelt+asieldelict&utm_term=20190516120000_update&EMAIL_SK=SK6009660

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3594877/ministerie-probeert-zware-delicten-asielzoekers-weg-te-moffelen

Ook hier: weigert de politie misdaden vrij te geven waar vluchtelingen en migranten bij betrokken zijn: https://www.stopdebankiers.com/duitsland-de-verkrachtingsepidemie-door-migranten/