Paus Franciscus eist “New World Order” voor “bestuur” van natiestaten

Screenshot_217

Paus Franciscus eist dringend de vorming van een globaal regerende rechtscompetentie om te garanderen dat de natiestaten de dictaten van de Verenigde Staten moeten opvolgen, en bekritiseert tegelijkertijd nationalisme, grensmuren en de wil tot soevereiniteit van de natiestaten.

Sinds paus Franciscus in 2013 onder zeer onrechtmatige omstandigheden aan de macht kwam, heeft hij van zijn wens naar een wereldregering geen geheim gemaakt.

Dit werd afgelopen donderdag duidelijk in zijn eis naar een wereldregering tijdens een toespraak voor de leden van de Pauselijke Academie van Sociale Wetenschappen in het Apostolische paleis.

In zijn tot nu toe meest directe eis naar een globaal heersend orgaan eiste Franciscus de vorming van een nieuw “supranationaal, juridisch ingesteld orgaan” dat de natiestaten legaal regeren en de doelen van de VN voor duurzame ontwikkeling (bevolkingscontrole) en diens draconische richtlijnen betreffende klimaatverandering moet doordrukken.

De plenaire zitting droeg de naam “Natie, staat, natiestaat” en bevatte sprekers uit het romanisme, die eisten dat alle natiestaten door een globale wereldregering geregeerd worden. Tot de sprekers behoorden Hans Joachim Schellnhuber, een marxistische en Duitse klimatoloog, die beweerde dat het wereldklimaat zonder globale regulering onherroepelijk beschadigd zou kunnen worden, en kardinaal Walter Kasper, die sprak over sociale gerechtigheid.

Franciscus beweerde dat deze wereldregering noodzakelijk zou zijn om het welzijn van de migranten en het “algemeen welzijn” te garanderen.

Bron: https://jdreport.com/knettergekke-paus-franciscus-eist-new-world-order-voor-bestuur-van-natiestaten/?fbclid=IwAR0gz2-dPSem3cMSvG7BHfC89qDlmxxbMNow7SD2jQmp3Flh6-61EqIbPSE

Lees hier verder: https://ejbron.wordpress.com/2019/05/12/paus-franciscus-eist-globale-autoriteit-voor-bestuur-van-natiestaten/