GUINESE KARDINAAL: GOD WIL GEEN MIGRATIE!

 

Guinese kardinaal Robert Sarah

“Massale migratie kan ervoor zorgen dat Europa wordt weggevaagd, net zoals Rome werd binnengevallen door barbaren”

“Ik ben geschandaliseerd dat zoveel mensen op zee sterven, door mensenhandel, door maffianetwerken, door georganiseerde slavernij. Het verbaast me ook dat mensen emigreren, zonder papieren, zonder projecten, zonder familie en zonder toekomst. Denken ze echt dat ze in Europa het paradijs gaan vinden? Wie echt geholpen willen worden, is beter in zijn eigen regio, bij zijn familie en vrienden, in zijn eigen etnische omgeving. Ongecontroleerde migratiestromen zorgen voor economische en menselijke tragedies. Het westen kan niet alle migranten ter wereld tegemoet komen”.

“Wat ik ook schandalig vind is dat ze God’s woord misbruiken om migratie te rechtvaardigen. God wil geen migratie. Christus, een kind, nam toevlucht in Egypte, wegens Herodes, maar hij ging daarna naar huis. Evenzo heeft God altijd zijn volk terug naar Israël gebracht, na elke hongersnood en deportatie in Babylonia. Een vaderland moet men koesteren, het is daar waar we geboren zijn en onze voorouders begraven werden.

Europa is gevormd door het christendom, alles is christelijk geïnspireerd in Europa. Waarom dat ontkennen? Geen moslim ontkent zijn identiteit. Als je niet overtuigd bent van wat je bent, zul je verdwijnen. En als Europa verdwijnt, zal er een verschrikkelijke omwenteling zijn”

“Alle migranten die naar Europa komen, zijn berooid, zonder werk, zonder waardigheid… Is dit wat de kerk wil? De kerk kan niet meewerken aan deze nieuwe vorm van slavernij die de massale migratie is geworden. Als het Westen op deze fatale manier doorgaat, is het risico groot dat het door een gebrek aan geboortes zal verdwijnen en door buitenlanders zal worden binnengevallen, net zoals Rome door barbaren werd binnengevallen.

Wie zegt dat ?

Zijn dat de woorden van Jean-Marie Le Pen, Matteo Salvini, Geert Wilders of Filip Dewinter?

Neen, dat is een verkorte (zelfvertaalde) inhoud van een vraaggesprek met de Guinese kardinaal Robert Sarah (1945-). De kardinaal staat bekend als criticus van de huidige paus. In het verleden sprak hij zich vaker tegen de huidige migratiepolitiek uit en waarschuwde voor een islamisering van Europa en het Westen. Nu deed hij er een schepje bovenop. Hij eindigt zijn interview met de woorden: “mijn land (Guinea) is voornamelijk moslim. Ik denk dat ik weet waar ik het over heb”.

Er is nog een tikkeltje hoop, zo te zien!

Bron: https://reactnieuws.net/2019/05/14/