Wereldwijd neemt de christenvervolging toe!

Screenshot_95

Hetze, propaganda, aanslagen, terrorisme, onderdrukking, vervolging, moord. Wereldwijd worden christenen als nooit tevoren vervolgd. Politici en organisaties slaan alarm. Maar de mainstream media marginaliseren het thema.

Die Freie Welt

Van de grote religies staat op dit moment het christendom het meest onder druk. De organisatie “Open Doors” schrijft: “Op dit moment vindt de grootste christenvervolging aller tijden plaats. Meer dan 200 miljoen christenen lijden onder een hoge mate aan vervolging, omdat ze zich tot Jezus Christus bekennen.”

Bij “Open Doors” houdt men een lijst van landen bij, waarin christenen vervolgd en getreiterd worden (hier). Het gaat vooral om christenen in islamitische en verschillende Afrikaanse landen (zoals Ethiopië en Nigeria). “Open Doors” berichtte dat er alleen al in Nigeria en alleen al in het jaar 2018 waarschijnlijk 3731 christenen vanwege hun geloof vermoord zouden zijn.

De mainstream media marginaliseren het thema van de christenvervolging. In plaats daarvan wordt het christendom in z´n geheel mediaal onder vuur genomen, zoals onlangs in de Paas-editie van de “Spiegel”.

Ook de talrijke verwoestingen van kerken, brandaanslagen op kathedralen, schendingen van altaren en vernietiging van heiligenbeelden vooral in Frankrijk (en daarmee wordt niet de “brand van de Notre Dame de Paris” aangesproken, waarvan de oorzaak nog onduidelijk is), worden vooral in de Duitse pers slechts terzijde genoemd. In werkelijkheid loopt het aantal aanslagen op kerken alleen al in Frankrijk in de honderden (hier).

https://ejbron.wordpress.com/2019/05/04/wereldwijd-neemt-de-christenvervolging-toe/