Dr. Gottfried Curio (AfD): De EU is een instrument ter verkrachting van de nationale staten

Afgelopen maandag  waren de 400 luisteraars in Erding razend enthousiast over de AfD-parlementariër Dr. Gottfried Curio (foto). Zijn zakelijk uitermate competente en met retorische kwinkslagen doorspekte toespraak leidde steeds opnieuw tot stormachtig applaus en uiteindelijk tot een minuten lange staande ovatie! In het interview met PI-News spreekt hij over de grote taak die de AfD in de reusachtige bouwput EU aan te pakken zou hebben. Deze organisatie zou niet meer gewijd zijn aan samenwerking, maar aan de verkrachting van de nationale staten. Daar zouden de belangen van internationaal agerende ondernemingen worden waargenomen, maar niet meer die van de volkeren.

De sociaaldemocratie zou zich niet meer inzetten voor de Duitse werknemer, maar voor globale belangen. Meer dan 50% van de bevolking zou de ongeremde illegale migratie afwijzen, omdat die tegenstrijdig zou zijn aan de Duitse belangen, en daarom zou deze onmiddellijk gestopt moeten worden.

De islam zou persé ook als politieke ideologie beschouwd moeten worden, waarvan de bestanddelen in veel opzichten grondwet-vijandig zouden zijn. Het zou de grootste taak van de AfD als oppositiepartij zijn om de bevolking te informeren en zodoende voor het bewustzijn te zorgen dat veranderingen mogelijk zou maken. In zijn toespraak stelde Dr. Curio vast dat de EU zich ontwikkeld zou hebben tot een politiek monster van vele staten, dat de autonomie van de inmiddels 26 lidstaten zou uithollen. Deze EU zou van binnenuit hervormd moeten worden en als dat niet zou lukken, dan zou uittreding moeten volgen. De economische samenwerking tussen nationale staten zou vrij van buiten de zaak staande politieke chantageregels moeten plaatsvinden. Terwijl deze EU een want-to-be-regime zou zijn, zouden de nationale staten de democratieën zijn. De EU zou net een woongemeenschap zijn, waarin iedereen gebruik maakt van de koelkast, maar niemand het vuilnis naar buiten zou willen brengen.

De EU zou een ongezonde samensmelting tussen economisch sterke en zwakke staten zijn. De ziekte van de EU zou haar subsidiesysteem zijn. Maar door de voortdurende medicatie van de zieken door de gezonden zou uiteindelijk iedereen ziek worden. Goede vrienden zouden gescheiden portemonnees hebben. Deze EU zou rechteloos maken betekenen, waartegen men zou moeten strijden. Er zou een einde gemaakt moeten worden aan de uitbuiting van Duitsland om de laatste autonomie van ons land te behouden. Met het oog op de aanstaande crash zou men nu waarschijnlijk alles nog willen vastsjorren, opdat niet iedereen zou omvallen wanneer de val begint.

Lees hier verder:

www.pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)