migranten veroorzaken Schurftepidemie in Duitsland!

Schurftepidemie in Duitsland: Migranten besmetten hele regio’s met een parasitaire huidziekte

Nu is het publiekelijk: In de deelstaat Hessen is de schurft weer massaal in opkomst. De broedplaatsen voor de ziekte, die in Duitsland al tientallen jaren als uitgestorven wordt beschouwd, zijn met name opvangcentra voor asielzoekers. In vergelijking met het voorgaande jaar is het aantal officieel gemelde gevallen in 2018 meer dan verdubbeld.

“Wat de vluchtelingen ons brengen is waardevoller dan goud!” Deze euforische uitspraak van Martin Schulz (SPD) in 2016 kunt u zich zeker nog herinneren. Maar niet alleen verkrachte meisjes en vrouwen of familieleden van vermoorde Duitsers zullen zo hun twijfels hebben over de vraag of de voormalige president van het Europees Parlement volledig in het bezit was van zijn intellectuele vermogens toen hij zijn lippendienst bewees aan illegale migratie.

Wat daarentegen niet kan worden ontkend, is het feit dat migranten voornamelijk ziekten meebrengen uit hun eigen land, waarvan de behandeling uiteindelijk een enorme belasting vormt voor onze sociale systemen. Laten we bijvoorbeeld eens denken aan de talrijke aids-gevallen onder de zogenaamde “vluchtelingen”, die het hoofd van een politieautoriteit onlangs openbaar heeft gemaakt. Hepatitis of malaria behoren ook tot de migrerende souvenirs uit de derde wereld.

LEES OOK: AIDS – het taboe bij vluchtelingen uit Afrika en het gevaar van een niet meer te beheersen catastrofe:

https://fenixx.org/2019/01/14/aids-een-taboe-bij-vluchtelingen-uit-afrika-en-het-gevaar-van-een-niet-meer-te-beheersen-catastrofe/

https://fenixx.org/2019/01/27/schurftepidemie-in-duitsland-migranten-besmetten-hele-regios-met-een-parasitaire-huidziekte/?fbclid=IwAR17hxYQer57a7hQ8RGLGms-eUj1QzumilbRsRXim2frYtS_Rc7Neco4oow