WAAR EEN COLUMNIST EEN PRETENTIEUZE LINKSE ‘L-L’ BLIJKT!

Ik begeef mij op glad ijs met dit schrijven, want een amateur schrijvertje die een columnist die doctoraal is afgestudeerd in de Nederlandse Taal- en Letterkunde de les leest …… je moet maar durven.
Grote kans dat ik van de linkse ‘L-l’ in kwestie – Tony van der Meulen – een taalkundig pak rammel voor mijn amateuristische kleuterbroek mag ontvangen, gezien het feit dat een grote jongensbroek niet aan mij besteed is in dit verheven gezelschap der goden van de letterkunde.

Erudiet eminentie van der Meulen meent in zijn column de aangewezen persoon te zijn om het kortzichtige, onkundige maar bovenal vechtlustige karakter van onze extreemrechtse medemens als een ware psychiater uit de doeken te doen, ingegeven door wat interne partijperikelen bij FVD. (RP: sinds wanneer is rechts ‘kortzichtig en onkundig’?)

Buiten het feit dat Vermeulen hiermee de zoveelste strontvlieg is die zich wenst te wentelen in een vermeende hoop stront, is de visie van deze bebrilde columnist zo bezijden de waarheid dat strontvlieg nog een eervolle benaming is voor dit sujet.

Volgens – ietwat links vooringenomen – Tony zijn er glasheldere paralellen te trekken tussen LPF- achtige toestanden, brievenbus pissende PVV’ers en de ‘oprichtingstaferelen’ van dat schimmige clubje van Baudet – vrij vertaald naar van der Meulen – en blinkt het rechtse spectrum van het electoraat en politici uit in zelfingenomen ijdeltuiten, kopstoters en aanverwant crapuul en platvloerse vechtersbazen.

Nu is het vaak aan dovemansoren gericht om een links geïndoctrineerd mafklappertje iets te laten inzien wat door normaal denkende mensen de waarheid wordt genoemd, maar vooruit laat ik nu ik me toch op glad ijs begeef eens een poging wagen.

‘Beste’ heer van der Meulen, ik heb met een glimlach op mijn gezicht kennis mogen nemen van uw alleraardigste column getiteld: Wil je ruzie?
Nu zal het u verbazen dat ik – in uw visie extreemrechts crapuul, maar toch echt gewoon een realist – absoluut niet zit te wachten op ruzie, dit laat ik liever over aan uw antifa-vrienden die daar bewezen veel beter in zijn.

Uw column doet mij denken aan een standup comedy act van Soundos El Ahmadi, pijnlijk ‘ongrappig’, vooringenomen en ingekleurd met alles behalve de waarheid.
Ik kan het u uiteraard niet kwalijk nemen u bent tenslotte afgestudeerd in 1971, en na verloop van tijd komt er de sleet op een eens misschien begenadigde pen.

Uw verbale kotspartij op politici en kiezers op het (extreem)rechtse spectrum doet enigszins denken aan een grafrede die Paul Rosenmöller zou schrijven voor Pim Fortuyn, het is een cake gemaakt van verlopen zure melk en het glazuur springt erbij van je tanden.

Bij uw verbale leegloop – gelijkenis vertonend aan diarree – zijn uw brillenglazen waarschijnlijk door de damp dermate beslagen dat u voor het gemak maar voorbij gaat aan het zéér gewelddadige, en toch ook wel corrupte, karakter van uw lieverdjes aan linkerzijde. Het is simpelweg bewezen dat lieverdjes als Paul Rosenmöller, Rutger Groot Wassink, Wijnand Duyvendak en het gehele ledenbestand van het kantklos-clubje Antifa een toch ietwat activistisch, agressief en massamoordenaars aanbiddend karakter hebben, waarbij de gemiddelde brievenbus pissende PVV’er verbleekt tot koorknaapje in het koor van de almachtige himself.

Met de activistische en agressieve legacy van uw linkse matties past u slechts stilte en bescheidenheid, en zeker geen moreel vingertje dat u uit kortzichtigheid en een leven in de linkse bubbel, plaatst bij een legacy die qua verderfelijkheid niet in de schaduw mag staan van uw verrotte linkse clubjes.

Michel Mulder

RP: Ik publiceer en onderschrijf bovenstaand artikel, omdat rechts hier als “incompetent, achterlijk en kortzichtig” wordt afgespiegeld!

RP: Ik ben het met 1 ding eens: De FvD is ABSOLUUT niet rechts, en helemaal niet extreem-rechts! Lees dit:   https://eunmask.wordpress.com/2019/04/06/de-eu-standpunten-van-thierry-baudet-en-fvd-zijn-ongeloofwaardig-geworden/