Hongarije kan met nieuwe regeling aantal asielzoekers tot Nul brengen!

hongarije-asiel

Hongarije een land met hersens!

Hongarije kan met nieuwe regeling het aantal “asielzoekers” tot NUL terugbrengen. Dat zit er achter de “hongerende vluchtelingen”

Veel gedoe in de westerse media rondom de zogenaamde “hongerende vluchtelingen” in de transitzone van Hongarije. Zoals gebruikelijk is de kop “Hongarije laat vluchtelingen verhongeren” echter mateloos overdreven en ook fout. In de eerste plaats, omdat het bij de binnengekomen buitenlanders niet om “vluchtelingen” in de zin van het asielrecht gaat, en ten tweede, omdat ze niet uitgehongerd worden, maar er vrijwillig voor kiezen om niet te eten. Hieronder de motivering:

Begin juli trad een nieuwtje van de asielregeling in Hongarije in werking, die het volgende ten doel heeft: de asielaanvraag is onrechtmatig wanneer de aanvrager door een veilig derde land is gekomen. Omdat alle landen rondom Hongarije veilig zijn, kunnen in feite alle asielaanvragen worden afgewezen. Weliswaar kan men hiertegen in beroep gaan, in dat geval zal een andere autoriteit (de vreemdelingendienst) de zaak onderzoeken. Omdat men in zo´n geval echter al in richting Servië kan uitreizen, hoeft Hongarije de verzorging niet te garanderen. Op dit moment bedraagt het aantal zogenaamde “verhongerende vluchtelingen”, die zelf schuld zijn aan hun miserabele situatie, acht.

Wat er dus daadwerkelijk gebeurt, is rechtmatig! Dat vluchtelingen in de transitzone blijven in plaats van te eten, kan onmogelijk de schuld van de regering zijn. Dit systeem, evenals de wetgeving van Hongarije in dit geval, is dus geen negatief voorbeeld van Oost-Europa, maar zou voor ieder land een voorbeeld moeten zijn.

RP: De andere Europese regeringen die nooit dit Hongaarse beleid en deze wetgeving hebben toegepast, bestaan dus uit volkomen incapabele leiders!

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/22/hongarije-kan-met-nieuwe-regeling-het-aantal-asielzoekers-tot-nul-terugbrengen-dat-zit-er-achter-de-hongerende-vluchtelingen/

Lees ook: https://www.knack.be/nieuws/wereld/hongarije-sluit-station-van-boedapest-vanwege-vluchtelingen/article-normal-598905.html