De Asiel “Verrijking” in Nederland!

“Wij hoeven niets te betalen, want wij krijgen hier alles gratis!”

Op de buslijn in Ter Apel zijn regelmatig problemen met lastige asielzoekers die afkomstig zijn uit “veilige” landen!

Dit is wat buschauffeurs op lijn 73 in Ter Apel meemaken. Dit schijnt “heel normaal” te zijn bij de “asielverrijkers van Nederland“!

Op Lijn 73 hebben buschauffeurs al langer last van asielzoekers van het azc in Ter Apel. De problemen zijn zo frequent dat de chauffeurs enkel rijden met beveiligers. Onlangs werd bekend gemaakt dat er voor de veiligheid een aparte pendelbus gaat rijden tussen het azc en het station in Emmen.

Gisteren oordeelde de Tweede Kamer nog dat die pendelbus niet gratis mag worden. Staatssecretaris Mark Harbers gaat daarnaast onderzoeken of asielzoekers uit veilige landen apart kunnen worden opgevangen.

Volgens woordvoerder Michel van der Mark had één van de personen een geldig kaartje, de rest niet.

‘Er wordt gescholden, geschopt tegen de bus. Het is intimiderend en schokkend om te zien. Ik ben ervan geschrokken. We horen de verhalen, we spreken de chauffeurs. Maar het zien komt nog dichterbij. Dit is een tandje erger dan normaal, maar dit is ook weer niet veel extremer dan wat er dagelijks gebeurt.’  Niet veel extremer dan wat er dagelijks gebeurt? RP: Het is en schande dat onze eigen mensen dagelijks met gevaar voor hun leven moeten werken!

Met dank aan de linkse elite (die nooit met de bus hoeft te gaan!)

Zie hier onderstaand de video’s:

https://www.dumpert.nl/mediabase/7669665/2f3b9253/asielzoekers_willen_met_de_bus.html

https://www.rtvnoord.nl/nieuws/207676/Video-dit-is-wat-buschauffeurs-op-lijn-73-in-Ter-Apel-meemaken-update