ACTIE-REACTIE OF DE AARD VAN HET BEESTJE?

Actie/reactie wordt vaak gebruikt als excuus!

“Instrumentaliseren” van Islamitisch ‘GEMOTIVEERDE’ Terroristische aanslagen!

Waarom komen na elke schokkende islamitische aanslag bijna direct als ‘excuus‘ publicaties van aanslagen tegen moslims? Dit ook na de aanslag in Sri Lanka:
“De daders lokale moslimextremisten zijn, mogelijk gesteund door Islamitische Staat (IS). Wellicht als “Vergelding” voor de aanslagen op twee moskeeën in Christchurch, Nieuw-Zeeland, waar een rechtsradicaal in maart vijftig mensen doodschoot.”

In de 21e eeuw hebben islamitische terroristen wereldwijd een reeks van zware aanslagen gepleegd, waaronder de aanslagen op 11 september 2001 in de Verenigde Staten, waarbij 3000 mensen om het leven kwamen, en de aanslagen in Madrid van 11 maart 2004, waarbij 191 mensen om het leven kwamen.

Islamitisch georiënteerde aanslagen van soennieten waren in 2011 volgens het National Counterterrorism Center, de officiële adviesraad aangaande antiterreurmaatregelen van de Verenigde Staten van Amerika, wereldwijd verantwoordelijk voor ongeveer 70% van alle terroristische moorden, dat jaar 12.533.

Het NCTC rekent onder de slachtoffers ook militairen en politie mee; het aantal burgerslachtoffers bedroeg in totaal 6418. De slachtoffers zijn in grote meerderheid moslims, volgens het NCTC variërend tussen de 82% en 97% in de jaren 2007-2011. De helft van de doden viel in Afghanistan en Irak (moslimlanden).

In de Europese Unie worden volgens Europol ieder jaar vrij veel “religieus geïnspireerde” verdachten gearresteerd, tussen 110 en 395 in de jaren 2009-2014. De intensiteit van het feitelijk uitgevoerde islamitisch terrorisme is er de meeste jaren echter laag. Vanaf 2015 is wel een duidelijke toename waar te nemen. In 2015 vonden 17 jihadistische aanvallen plaats in de EU, waarbij in totaal 150 mensen vermoord werden. In 2016 vonden 13 jihadistische aanvallen plaats in de EU, waarbij in totaal 135 mensen vermoord werden

Het aantal arrestaties voor jihadistisch terrorisme bedroeg 687 in 2015 en 718 in 2016. Islamitisch georiënteerde aanslagen waren in 2015 en 2016 volgens Europol verantwoordelijk voor respectievelijk 99% en 95% van alle terroristische moorden in Europa.

De “Gutmensch en verschillende Duitse mainstream media halen weer eensgezind het al zo vaak beproefde “incidenteel geval” erbij; een incidenteel geval dat helemaal niet zo uniek is. Niet alle moslims zijn terroristen – dat staat buiten kijf. Echter, bijna alle terroristische aanslagen dit jaar (net als in voorgaande jaren) werden gemotiveerd door de islam! Een blik op deze lijst is genoeg om dit bevestigd te zien.

Nu waarschuwen deze groepen mensen voor de zogenaamde instrumentalisering van deze islamitisch gemotiveerde terroristische aanslag. Chekatt was immers slechts een mentaal verwarde individuele dader en de aanval van deze “Fransman” had natuurlijk helemaal “niets” met de islam te maken! De meeste aanslagen wereldwijd (dus ook de islamitischeworden gepleegd door de moslims!

Ik praat geen enkele aanslag goed! Maar dit soort excuses zijn en blijven een justificatie voor barbaarse (onmenselijke) handelingen!

Realpredictor.

Lees ook: https://ejbron.wordpress.com/2019/04/24/sri-lanka-en-christchurch-over-de-jezuieten-paus-en-de-verrotte-media/