LINKS KAN HET DEMONISEREN NIET AFLEREN!

De demonisering van het Forum voor Democratie is nu in volle gang. “Jullie zijn de gematigde versie van de PVV”, maar zo zien de media en de elite dat echt niet. Die zien een partij die net zo erg is als die van Wilders. Wen er maar aan. Wilders leeft er al 13 jaar mee!

Beste Forum voor Democratie stemmers, ik denk dat jullie je prioriteiten een beetje verkeerd leggen. “Dat domme blondje met z’n minder, minder minder!” (zo denken veel FvD´ers over Wilders) heeft namelijk groot gelijk. Volgens jullie wil hij het onmogelijke. Maar wees eens eerlijk: geloven jullie serieus dat Nederland vrijwillig en/of democratisch uit de EU stapt? Kom nou toch! Nederland is gewoon een Duitse deelstaat met een eigen paspoort. Zelfs ons eigen leger is nu gewoon een onderdeeltje van de Bundeswehr. Onze koning is Duits. Z’n pa diende in de Wehrmacht en z’n opa zat bij de Reiter SS. De huidige filiaalchef Mark ‘Piekema’ Rutte krijgt zijn opdrachten vanuit Berlijn, dan uit Brussel en dan pas van Huis Ten Bosch. In die volgorde. Dus wat dat betreft willen wij (PVV) en jullie (FvD) allebei het onmogelijke.

Waar jullie de fout mee ingaan, is denken dat het allemaal reuze meevalt. Jullie nummer twee (Hiddema) zei: “Trouw er maar mee, dan gaat het wel over”. Dat trouwen zouden een hoop Nederlandse mannen wel willen. Aan die kant is er geen probleem. Dat ligt aan de andere kant. Mohammedaanse vrouwen en vooral hun families weigeren dat faliekant. Als een mohammedaans meisje toevallig toch de verkeerde keuze maakt, tja. Dan valt ze waarschijnlijk snel van een balkon of voor de trein. Dat gebeurt gelukkig niet vaak, omdat de meeste mohammedaanse meisjes na een stevig pak slaag best begrijpen dat hun keuze verkeerd was. Dat ‘trouw er maar mee’ vereist iets wat absoluut NOOIT gaat gebeuren: integratie.

Stomtoevallig vlak voor de Pasen brandt de belangrijkste kerk van Frankrijk af. Ja, dat is puur toeval. Ongeveer even toevallig als ik drie keer achter elkaar de Staatsloterij win. En ik speel niet eens mee…  Het nieuwtje is er al een beetje vanaf. Niemand klaagt, dus dat kunnen ze (één maal raden wie) weer in de tas stoppen. Zelfs al hebben ze het niet gedaan, wat ik me sterk afvraag, dan is dat toch een grote overwinning. En niet van onze gezond verstand.

De demonisering van het Forum voor Democratie is nu in volle gang. Jullie zijn de gematigde versie van de PVV, maar zo zien de media en de elite dat echt niet. Die zien een partij die net zo erg is als die van Wilders. Wen er maar aan. Wilders leeft er al 13 jaar mee.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(Door: H. Numan)

https://ejbron.wordpress.com/2019/04/21/fijne-paasdagen-4/