NOTRE-DAME PARIS in brand: en waarom een moslimaanslag heel goed mogelijk is!

NOTRE.DAME

HOEZO NOTRE DAME GEEN AANSLAG?

(Te) Nadrukkelijk wordt overal geschreven dat de brand in de Notre Dame geen terroristische aanslag is!
Al maandenlang, dag in dag uit, worden onze kerken door vandalen vernield. En dat gebeurt allemaal zonder dat er strafmaatregelen worden getroffen.

Op het moment dat ik dit schrijf, is de omvang van de schade nog niet bekend. Maar het ziet er heel erg uit… Een van de oudst en prachtigste bouwwerken van Frankrijk, daterend uit de 12e eeuw, staat in brand. Men weet nog niet of het vuur alleen onder ’t dak  heerst. De “Fleche” [smalle, heel hoge houten toren op midden van dak], is ingestort, het is verschrikkelijk. Eén ding is zeker; elke Fransman, iedere patriot heeft een erge klap gekregen toen ze hoorden dat in ’t hart van Parijs het hart van onze geschiedenis in vlammen is opgegaan.

En het is niet te vermijden dat in ons aller hoofd speelt dat dit misschien wel geen ongeval was, maar een aanslag tegen hetgeen Frankrijk vertegenwoordigt. De Notre-Dame, waar Napoleon tot keizer werd gekroond.. En als het een aanslag zou zijn, dan is het in ieder geval een aanslag door moslims.

Maar dan moet je eens kijken naar de moskeeën die geen enkel risico lopen, want ze worden streng bewaakt!
NOTRE DAME: Er was een mis gaande die werd onderbroken na ‘een knal’ (zei een toeriste die daar aanwezig was) en het hierop volgde het uitslaan van de brand.

Door: Christine Rasin – Vertaling: “delamontagne”: Bekijk ook dit filmpje:

Wie is deze man in de #NotreDameCathedral loopt tijdens het vuur die door de kerk woedt op de tweede verdieping?! Terwijl er op dit moment geen werknemers aanwezig waren ..

Ze proberen wel om de oorzaak op hun eigen mensen te gooien: “Mogelijk heeft de brand te maken met restauratiewerk dat werd uitgevoerd.” Maar de architect die is belast met dat werk, Philippe Villeneuve, zei verbijsterd te zijn! Hij heeft geen idee wat er is gebeurd en beklemtoonde dat er niemand aan het werk was op het moment dat de brand maandagavond uitbrak.

https://ejbron.wordpress.com/2019/04/16/notre-dame-de-paris-in-brand-waarom-een-moslimaanslag-heel-goed-mogelijk-is/

Bekijk ook deze video: https://www.facebook.com/whitehousebrief/videos/429695294453225/