Schokkend nieuws uit Duitsland: massa-immigratie betekende ook massale import van besmettelijke ziektes!

De afgelopen jaren heeft Duitsland meer dan een miljoen asielzoekers uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika toegelaten. Dat is in de Duitse maatschappij op verschillende manieren zichtbaar, maar zeker ook in het ziektebeeld van het land.

Een verontrustend bericht van onze oosterburen. Het land heeft sinds de vluchtelingencrisis uitbrak zo’n twee jaar geleden inmiddels meer dan een miljoen asielzoekers opgevangen. Die hebben niet alleen oorlogstrauma’s of dromen over rijkdom meegenomen, maar in sommige gevallen ook zeer agressieve en besmettelijke ziektes! Vooral tuberculosis-infecties zijn de afgelopen jaren veel vaker voorgekomenHet is niet alleen tuberculosis (tbc), maar ook ziektes als waterpokken, syfilis, HIV, cholera en tyfus. Voor hepatitis B geldt zelfs dat de afgelopen drie jaar een toename van maar liefst 300% in het aantal infecties heeft plaatsgevonden. Onder de geïmporteerde ziektes ook ziektes waarvan Duitsland achtte ze reeds te hebben uitgeroeid, zoals schurft. 

Duitse Dokters waarschuwen er nu voor dat deze ziektes snel en correct geïdentificeerd moeten worden in ziekenhuizen, maar geven ook toe dat dit lastig kan zijn. Een asielzoeker uit Jemen die in een kerk in Noord-Duitsland een opvang heeft gekregen om te voorkomen dat hij wordt gedeporteerd, heeft meer dan 50 Duitse kinderen met een zeer besmettelijke soort tuberculose besmet! (RP: dit soort gevolgen wordt in heel Europa angstvallig geheim gehouden om paniek te voorkomen!) Hoe ziet de situatie er in Nederland uit? De SGP-fractie in het Europees Parlement begint zich dit af te vragen, maar de Tweede Kamer lijkt nog niet echt wakker te zijn.

RP: De situatie is dit: “Wij worden hier gewoon overgeleverd aan allerlei dodelijke (tropische) ziektes door deze massa-immigranten, die hier met duizenden ongecontroleerd de grens over komen! Ziektes die hier al decennia geleden zijn uitgeroeid. En dit wordt angstvallig door onze machthebbers verzwegen!! De EU is wezenlijk levensgevaarlijk voor het volk!

Lees ookhttps://www.destentor.nl/buitenland/dodelijke-ziekte-uitgebroken-in-oostenrijkse-azc~ae0c88b3/

Bron: https://www.dagelijksestandaard.nl/2017/07/schokkend-nieuws-uit-duitsland-massa-immigratie-betekende-ook-massale-import-van-besmettelijke-ziektes/