Buitenlands Nieuws over verkiezingen in Nederland!

Eindelijk! Een anti-islamitische migratie-, Euro-sceptische, Nederlandse partij wint groots in de lokale verkiezingen in Nederland!

Dit resultaat toont de blijvende kracht van het extreemrechtse populisme in Nederland, bijna twee decennia na de moord op de populist Pim Fortuyn in 2002, dat leidde tot soortgelijke situaties bij de parlementsverkiezingen.

Een parvenu-rechtse populistische partij heeft de Nederlandse provinciale verkiezingen gewonnen en heeft de vierpartijencoalitie van premier Mark Rutte een slag toegebracht. Het Forum voor Democratie ondersteunt “Nexit” – Nederland verlaat de EU, is tegen moslimimmigratie en de sluipende islamisering van hun land.

Het Forum voor Democratie (FvD) van Thierry Baudet is woensdag de grootste winnaar geworden van de lokale verkiezingen en heeft 14 procent van de Nationale verkiezingen gewonnen. De verkiezingen bepalen de samenstelling van de Senaat.

De “Nederlandse Donald Trump” zoals ze Thierry Baudet (35) noemen, die Donald Trump heeft ‘gekopieerd’ met het “Dutch First” -beleid, heeft het “kartel” van gevestigde partijen in Nederland de grond ingeslagen en tegen de euro geschopt!

Anti-EU populisten hebben gezegevierd bij regionale verkiezingen in Nederland, waarbij de regeringspartij van haar senaatsmeerderheid werd beroofd in een stemming die twee dagen na een vermoedelijke recente terreuraanslag, die in Utrecht plaatsvond!

Origineel artikel: https://barenakedislam.com/2019/03/23/finally-anti-muslim-migration-euroskeptic-dutch-party-wins-big-in-local-elections-in-the-netherlands/