Rutte: ook kijken naar samenwerking met FVD!

Hoezo “ook kijken”? Dit kabinet is hun Monopolie-positie kwijt! Het Nederlandse volk is hun dictatoriaal beleid spuugzat!

Rutte feliciteerde FVD-leider Thierry Baudet met het feit dat diens partij de grootste is geworden in de Eerste Kamer. Het kabinet van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie verloor daar zijn meerderheid. Het kabinet zal ook kijken of Forum voor Democratie (FVD) wil samenwerken met het kabinet in de Eerste Kamer. Er zal volgens premier Mark Rutte per onderwerp worden gekeken naar meerderheden. ,,Ik zou er ook op rekenen dat de partij die de grootste is geworden daartoe bereid is”, zei Rutte in Brussel waar hij is voor een Europese top.

Rutte zei dat hij uitziet naar het contact met Baudet en zijn partij ,,om te kijken hoe wij tot verstandige meerderheden kunnen komen”. Hij hoopt dat Forum bereid is ,,de basis onder het bestuur van Nederland te versterken”. Rutte heeft nog geen contact gehad met Baudet sinds de uitslag van de verkiezingen bekend werd. Hier is te zien dat hij niet van plan is zijn beleid te veranderen:

https://nieuws.nl/algemeen/20190321/rutte-ook-kijken-naar-samenwerking-met-fvd/