De clowns van het EU-nepparlement gaan weer van Brussel naar Straatsburg verkassen!

De volledige kosten die gemoeid zijn met het rondtrekkende circus, waarvan de clowns van het EU-nepparlement eenmaal per maand van Brussel naar Straatsburg verkassen, kunnen zo goed als niet worden achterhaald. De Franse regering blokkeert elke poging om aan die peperdure volksverhuizing een eind te maken.

Het is één van de vele redenen waarom de twee letter “EU” mensen meteen tegen de haren in strijken: elke maand wordt in Brussel een gigantische bewegende machine in gang gezet. Al op vrijdag, aan het einde van de week, sturen de werknemers van de 751 EU-nepparlementsleden dossiers en documenten naar Straatsburg, dat op iets minder dan 450 kilometer afstand verwijderd ligt. Op maandag dan volgen de dames en heren, meestal met het vliegtuig. Ze zijn niet afhankelijk van taxi’s tijdens de vier dagen die ze doorbrengen in de 280.000 inwoners tellende stad in de Elzas – in die tijd verplaatsen de EU-nepparlementsleden zich met limousines – die ook van Brussel naar Straatsburg zijn gebracht.

Met inbegrip van assistenten, vertalers, andere parlementaire medewerkers, lobbyisten en journalisten, bestaat het maandelijkse reispakket uit minstens 4.000 mensen. Vierduizend! De parlementaire zittingen worden gehouden in een gebouw dat uitsluitend voor dit doel is bestemd. Het staat dus in totaal tien maanden per jaar leeg. O ja, de kosten van medische zorg en, belangrijker: catering, komen hier nog bij.

De totale kosten van de twaalf maandelijkse vergaderingen in Straatsburg komen uit op “ergens” tussen de € 114 – 180 miljoen, en “al” in 2014 heeft de Europese Rekenkamer zich over die onnodige kosten beklaagd.

Voordat elke sessie in Straatsburg begint is er een onderhoudsteam bij elke badkamer langs geweest om elke kraan te controleren, en restwater af te tappen. De dames en heren politici mogen toch niet water van donderdag, wat zich nog in de kraantuit kan bevinden, drinken?
Als het EU leger weer in Straatsburg arriveert, verdubbelen de hotels in die plaats uiteraard – zoals gebruikelijk – de tarieven. Mag wat kosten, maar dan heb je wel wat.

Lees hier het hele artikel:

https://www.stopdebankiers.com/de-clowns-van-het-eu-nepparlement-gaan-weer-van-brussel-naar-straatsburg-verkassen/?fbclid=IwAR2EiS6Eyx2CI5Um1FIQtWxXmvB1FQXKrDjQD3JK-3dW92Zeq_a2CPqvPfw