Het gaat slecht met de Europese Economische Zone!

Hoog tijd voor:


De Engelsen willen uit de EU, net zoals het merendeel van de Nederlanders, Belgen, Duitsers en Italianen. De bevolkingen van Europa zien dat het door de rijke globalisten bedachte plan, dat is afgeleid van het Kalergiplan, en nu via de EU (en de VN) wordt geïmplementeerd, niets anders is dan een dictatoriaal, wereldwijd plan dat van ons vrije mensen slaven wil maken.

De EU zit financieel aan de afgrond en de lidstaten zullen gedwongen worden tot meer financiële bijdragen aan de EU, die daarmee de globaliserende praktijken voortzet. Nexit is noodzakelijk voor zoveel redenen! De Eurozone is economisch zo zwak dat zelfs de nul rente te hoog is, zo zegt onderstaand artikel en gaf de Europese Centrale bank toe dat de economische omstandigheden zo slecht zijn dat het zijn eerdere monetaire beleid moet omkeren. Gaan we weer een crisis in?

De gezondheid van de mensheid wordt door de EU en VN mijns inziens niet meer als iets waardevols beschouwd maar als een geld verdien machine. Hoe meer immigratie, hoe meer de grote bedrijven ervan profiteren en hoe meer de nationale bevolkingen lijden. Hoe meer zieken, hoe meer medicijnen enz. Het is te triest voor woorden dat er in ons Nederland, net zoals in zoveel Europese landen, geen tijd meer is voor menselijkheid maar dat kinderen vanaf de kleuterschool al onder hoge druk worden gezet want presteren is het belangrijkste… Tijd is geld.

Door wanbeleid vanuit Den Haag is ons land veranderd in een geldbron voor de “Europese Economische Zone” en daardoor zijn er hier vele tekorten ontstaan die, zoals een woordvoerster van de lerarenstaking al zo mooi zei, dat dat niet meer goed komt met dit kabinet. Dat vinden ook vast de mensen uit de thuiszorg waar schandalig op bezuinigd is, net zoals bij de politie, het leger, de geestelijke gezondheidszorg, de ouderen, en laten we de in de steek gelaten Groningers en de onterecht veroordeelde Friezen niet vergeten. Dit zoveelste Rutte kabinet mag naar huis aangezien Nederland opgebouwd moet worden en niet nog verder mag worden afgebroken door een globalistisch beleid.

Ga stemmen en stem op een partij die staat voor vrijheid en uit de EU wil. In veranderde tijden zouden we ook anders moeten stemmen beste- mede Nederlanders. Laten we ze wegstemmen met zijn allen bij de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart. De EU heeft ons nodig als geldbron, wij hebben de EU niet nodig!!

#Nexit

Engeland is de voorloper, nu WIJ nog!

https://yoo.rs/het-gaat-slecht-met-de-europese-economische-zone-1552651340.html?fbclid=IwAR2gKeFezLGp_8KPBIOidiRZjti1zF90wXhp1MA4u0r07zbQ92cK6WA3qIE&Ysid=124078