“Zwarte Bijl” weldra bij ons? Wie stopt de criminele Afrikanen?

In het bonte land Duitsland scholen grote Arabische en Koerdische families samen. Nu dringen ook de Afrikanen het criminele misdadiger-milieu binnen. Bij de Duitse federale recherchedienst (BKA) rinkelen alle alarmbellen.

De president van de recherchedienst, Holger Münch, appelleert aan de collega´s bij de politie om criminele Afrikanen meer op de korrel te nemen om zodoende verdere uitwassen te verhinderen. Die zorgen nu al vooral in Bremen, Berlijn, de deelstaten Niedersachsen en Nordrhein-Westfalen voor gigantische problemen en kunnen alleen nog maar met heel veel moeite bestreden worden. Men zou de nalatigheden uit het verleden absoluut niet moeten herhalen bij de actuele migratiestromen uit Afrika.

Vooral asielzoekers uit Tunesië, Marokko, Algerije en Libië, die illegaal het land binnenkwamen, zijn nu al als veelplegers in de aktes te vinden. Het is zorgwekkend dat er duizenden migranten met vervalste papieren naar Duitsland komen. Bij onze Italiaanse buren vestigt zich op dit moment de Nigeriaanse maffia “Zwarte Bijl”. Steden als Milaan en Turijn zijn al verworden tot centra van de misdaadorganisatie. Duitsland als exporteur van terroristen moet niet ook een bolwerk van criminele Afrikanen worden.

In deze sowieso aangewakkerde situatie bereikt ons de melding dat er in Berlijn minstens zes politieagenten werden ontmaskerd die samenwerken met grote Arabische families. Geen wonder met het oog op de lakse aanstellingscriteria en de speciale werving van migranten voor de politiedienst. Hier wordt geheime informatie doorgespeeld en het is inmiddels bijna onmogelijk om ergens rechercheurs binnen te sluizen. Een catastrofe voor de rechtsstaat.

Het is ongelooflijk hoe ons land stukje bij beetje vervalt en voorgoed verandert. Wie legt later ooit aan onze kinderen uit hoe het zover kon komen?

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

https://ejbron.wordpress.com/2019/03/11/zwarte-bijl-weldra-bij-ons-wie-stopt-de-criminele-afrikanen/