Baudet: ‘Op 20 maart stemmen we over de vraag of ISIS-strijders terug naar Nederland mogen keren’


Baudet

Dat is wel waar.

Thierry Baudet heeft wel een heel goed punt wat betreft de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart. Zoals hij terecht opmerkt gaan die namelijk niet alleen over de indeling van de PS en de Eerste Kamer, maar daarmee ook over de vraag of ISIS-strijders al dan niet terug mogen keren naar Nederland.

Je hoort hier bizar weinig over van politici — ook van FVD-politici, trouwens — maar het klopt wél. Het knettergekke kabinet, geleid door de evenzeer knettergekke Mark Rutte, is druk bezig met het terughalen van ISIS-gekkies: radicale extremisten die in naam van de Radicale Islam afreisden naar Syrië, en daar mensenrechten pleegden op werkelijk epische schaal. Ze hebben mensen gedood, ze hebben slaven gehouden, ze hebben mensen gemarteld. En die malloten worden door VVD, CDA, ChristenUnie en D66 teruggehaald.

Gekker dan dat wordt het niet.

Als Nederlanders niet willen dat ISIS-terroristen terugkomen naar ons land dan moeten ze op 20 maart tegen de kabinetspartijen stemmen — en niet alleen tegen hen, maar tegen alle leden van het abominabele partijkartel. Want, let wel, als PvdA, GroenLinks, SP en ga zo maar door samen met de regeringspartijen een meerderheid halen in de Eerste Kamer wordt dit kabinetsbeleid natuurlijk gewoon voortgezet.

Het slechte nieuws? De kartelpartijen vormen samen echt wel een meerderheid straks in de Senaat. Dat is enorm jammer, maar het is niet anders.

https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/baudet-op-20-maart-stemmen-we-over-de-vraag-of-isis-strijders-terug-naar-nederland-mogen-keren/