Opmerkelijke nieuwe website:

www.defoutenvanVVDrutte.nl

 

Er is sinds begin deze week een vrij bijzondere website in de lucht. Zelfstandig ondernemer (MKB-detaillist en vastgoedbeheerder) en rechts politiek activist R. van Gemert uit Zwijndrecht heeft een site laten bouwen en online gezet waarop een heleboel misstanden staan die de VVD onder Rutte begaan heeft. En nog steeds begaat. De naam van de site zag u hierboven al staan. Ze bevat meerdere tegels waaronder u overzichtelijk kunt zien wat ons zoal aangedaan is de afgelopen 10-15 jaar. En wat er nog aan komt. U ziet daarmee wat voor partij de VVD eigenlijk is. Van Gemert vindt dat mensen niet meer in de leugens van de VVD moeten trappen. Omdat Nederland ermee naar de knoppen gaat. Het is een interactieve website, waarop lezers ook nog eens hun mening kwijt kunnen. Niet gecensureerd, dus dat lucht lekker op!

Er staan meerdere feiten op de site, die veel kiezers ongetwijfeld vergeten zijn. Of in het geheel zelfs niet eens weten. Maar even rond surfen is buitengewoon ‘verfrissend’. De bedoeling is dat de site breed gedeeld wordt, door heel Nederland, om de VVD een grote slag toe te brengen. 

Velen verdachten hem ervan een linkse trol of VVD´er te zijn. Die beiden kampen (of is dat tegenwoordig hetzelfde?) kunnen we met deze site in aanschouw in ieder geval wegstrepen. Van Gemert is in ieder geval blijkbaar geen VVD´er… Deze site, als onderdeel van zijn initiatief www.OpRechts.nu, belooft nog wat.

Lees hier verder: https://ejbron.wordpress.com/2019/03/03/opmerkelijke-nieuwe-website/

Geplaatst door: E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)