Geheime plannen: Activisten willen in maart duizenden Syriërs illegaal uit Turkije naar Duitsland halen!

RP: Attentie! De grenzenovergangen van onze buurlanden worden niet gecontroleerd!

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Zoals het Arabische nieuwskanaal “Hadiabdullah.net” bericht, zullen zich midden maart duizenden Syriërs, die zich op dit moment in Turkije bevinden, over de Turks-Griekse grens in de richting van Duitsland in beweging zetten. De nieuwe stoor van de volksverhuizing wordt via een “Telegramm”-groep, die zichzelf “Caravan of Hope”noemt, georganiseerd.

philosophia perennis

Duizenden mensen – vrouwen, kinderen en jongeren – zullen midden maart Turkije verlaten om vanuit Griekenland aan te sluiten bij de “Caravan of Hope” om naar Noord-Europa te vertrekken. En dat allemaal om – zoals “Habiabdullah.net” schrijft – “na de ineenstorting van hun land een veilig en stabiel leven te zoeken”.

Organisatie via een messenger die graag gebruikt wordt door islamterroristen

De “Caravan of Hope” coördineert zijn plannen via de messenger “Telegramm”, waarop ook radicaalislamitische terreurorganisaties hun aanslagen plannen. Zijn coördinator appelleerde aan alle organisaties en humanitaire instellingen die in Turkije en in het buitenland werkzaam zijn om de vluchtelingen in Turkije te helpen het Griekse vasteland te bereiken.

Volgens informatie van de “konvooicoördinatoren” is het aantal geregistreerde personen tot nu toe gestegen naar ongeveer 6000 vluchtelingen. En het aantal neemt ieder uur toe. Op 28 februari om 21.00 uur zijn het er iets meer dan 10.500!

Het schijnen vooral Syriërs te zijn die een (illegale) overtocht over de Turks-Griekse grens willen wagen. De NGO´s zouden hun hulp al hebben toegezegd en zouden dringend nodig zijn, zodat iedereen ongedeerd Europa kunnen bereiken. Of dit over het water, over land of via de lucht moet gaan gebeuren, laten de organisatoren bewust in het midden.

Syriërs ontevreden met levensomstandigheden in Turkije

Veel Syriërs zijn ontevreden over de levensomstandigheden in Turkije; men zou hen iets beters beloofd hebben. Ze vertrouwen er nu op dat internationale hulporganisaties en NGO´s voor een soepele organisatie zorgen, totdat de “karavaan” zijn doel (Duitsland)  heeft bereikt.

De voor de deelnemers gratis actie dient in de tweede helft van maart te beginnen. Vijf dagen daarvoor zal iedereen, die zich bereid verklaard heeft deel te nemen, de plaats en het tijdstip van vertrek te weten komen. Deze data dienen geheim gehouden te worden voor de publieke opinie. Wat echter wel eens moeilijk zou kunnen zijn, omdat iedereen zich kan laten registreren bij de Telegramm-groep. Dat lukte dus ook PP met een fake-account onder een Arabische naam.

De “deelnemers” krijgen eten, drinken en geld van de organisatoren. Het konvooi wordt – aldus de organisatoren – door een internationale humanitaire organisatie begeleid, die de vluchten respectievelijk overtochten, medische verzorging enz. garandeert.

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/28/geheime-plannen-activisten-willen-in-maart-duizenden-syriers-illegaal-uit-turkije-naar-duitsland-halen/

RP: Als dit lukt zullen ook wij als buurland met duizenden Syriërs worden overspoeld, omdat grensovergang bij buurlanden niet wordt gecontroleerd!