DUITSLAND IS EEN DRAAIDEURLAND GEWORDEN!

DE DUITSE DRAAIDEUR-POLITIEK

Niet weinig van de trouwe Duitse Staatsdienaren wanhopen uiterlijk sinds het begin van Merkels massa-immigratie in hun eigen land. Terecht – niet alleen dat iedereen binnen kan komen, maar nu is ook duidelijk: Duitsland is een draaideurland geworden! “Velen die uitgezet zijn, komen daarna echter onmiddellijk weer binnen via een hernieuwde illegale binnenkomst procedure”, aldus Prof. Dr. Jörg Meuthen (AfD).

“Zoals de ´Welt am Sonntag´ te horen kreeg uit veiligheidskringen, komt een aanzienlijk deel van de uitgezette buitenlanders gewoon weer naar Duitsland terug”.

Hierover bestaan geen exacte statistieken. Deskundigen, die vertrouwd zijn met de materie, zeggen dat naar schatting tussen de 30 en 50% (!) van de uitgezette asielzoekers weer met succes op weg gaan naar het ‘beloofde land van de sociale uitkeringen’ Duitsland – deels heel eenvoudig met een goedkope touringcar dwars door Europa.

Een land, waarin uitgezette buitenlanders zo gemakkelijk en in groten getale weer kunnen terugkeren, maakt zich internationaal belachelijk – en bedreigt tegelijkertijd de rechtsvrede in het land zelf!

Hoe moeten zich bijvoorbeeld alle betrokken politieagenten voelen, die met een grote persoonlijke inzet de talrijke (en in deze vorm wereldwijd vermoedelijk eenmalige) hindernissen van de uitzettingsprocedure de baas zijn geworden, om een al lang tot vertrek verplichte buitenlander eindelijk het land uit te zetten – om deze dan al korte tijd later weer voor hun ogen te zien opduiken, bijvoorbeeld om de volgende asielaanvraag in te dienen?

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/24/duitsland-is-gek-geworden-onder-merkel/

https://dieunbestechlichen.com/2019/02/deutschland-ist-unter-merkel-verrueckt-geworden/

RP: Dit beleid van de meeste EU-landen maakt dat niet alleen de asielzoekers, die hiervan gebruikmaken, maar ook de rest van de wereld geen enkel respect meer heeft voor de zgn. ‘bewaking’ van de grenzen in heel Europa! De EU is: Een ‘open deur’ alle voor criminelen/terroristen!