BYE BYE BRUSSELS!

Giulio Meotti: ‘Dag Brussel. Tot nooit meer. Je bent al veroverd!’

“De Europese Hoofdstad”, schreef Le Figaro, “zal over twintig jaar moslim zijn.”

Bijna een derde van de bevolking van Brussel is al moslim, zei Olivier Servais, een socioloog aan de Université Catholique de Louvain. “De beoefenaars van de islam, vanwege hun hoge geboortecijfer, zouden de meerderheid moeten zijn in vijftien of twintig jaar.”

Het einde van België kan worden gedateerd in het jaar 2000. “België keurde drie beleidslijnen goed: de uitbreiding van gezinshereniging werd uiterst eenvoudig, er was een massale regularisatie van illegale immigranten en naturalisatie. Het gecombineerde effect van deze maatregelen zorgt voor een instroom van 1 miljoen mensen in een land van 10 miljoen! Het is een enorme demografische schok die leidt tot een verandering in de samenstelling van het land.

“Sinds 2001 … is Mohamed de meest gebruikte voornaam voor jongens geboren in Brussel.” Op dit moment zijn in Molenbeek 21 gemeentelijke functionarissen op 46 moslims. “België is, net als Frankrijk, een bedreigd land”, zei de Franse journalist Eric Zemmour tegen de Belgische media Dhnet. “Ik begrijp niet hoe uw autoriteiten hun land hebben laten begaan. Het is erger dan in Frankrijk. Wanneer we door bepaalde delen van Brussel dwalen, is het niet langer België.”

Zemmour heeft gelijk. Om terug te gaan naar het boek van Destexhe: het is te laat. Als we de voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker en het leger van ambtenaren en parlementsleden niet meetellen, is Brussel al de facto veroverd en verloren…

Naar een artikel van Giulio Meotti Bye Bye Brussels. You have already been conquered – At the moment in Molenbeek, 21 municipal officials out of 46 are Muslim van 22 februari 2019 op de site van Arutz Sheva

https://brabosh.com/2019/02/24/pqpct-mc4/