Syrische moslim en wetenschapper: “Waarom verdedigt Europa zich niet tegen islamisering?”

Prof. Dr. Bassam Tibi (foto), een Syrische geleerde en diep gelovig moslim, legt Europa het vuur na aan de schenen! “Jullie zijn sukkels”, zegt hij over het feit dat Europa zich zonder slag of stoot laat islamiseren. Via De Telegraaf.

Duidelijk een man van kennis, trok hij op z’n 18e de wijde wereld in. Met meer dan vijftig boeken op zijn naam en de titels van socioloog en politicoloog in the pocket is hij toch wel iets van een expert op het gebied van islamisering te noemen! Sterker nog, hij wordt de grondlegger van de islamologie genoemd. Dit is de studie naar het effect van islam en diens cultuur op de sociale omgeving.

In Duitsland werd hij al snel tot racist bestempeld, voornamelijk omdat hij kritiek had op de politiek-correcte sfeer die daar zo domineert. Kritiek op de islam is daar volgens Tibi simpelweg verboden. Luisteren naar wat een expert erover te zeggen heeft hoeft niet, want hem mankeert toch wat!

En dat is toch wel echt het meest schrijnende aan de huidige situatie in Europa, dat zelfs islamkenners, die proberen te waarschuwen voor wat men hier binnenhaalt, domweg worden weggezet als islamofoob, racist of ophitser. Er wordt niet ingegaan op de argumenten (met een arsenaal van 50 boeken zouden die toch niet zo moeilijk te vinden moeten zijn) en alles getuigt volgens hem van een haat van alles wat westers is. Hij doelt hier natuurlijk op linkse mensen. Afgelopen week verscheen zijn boek “Islamisme en islam in Nederlandse vertaling.

RP: Dit krijg je met het meest achterlijke continent ter wereld!

Bron:
www.dagelijksestandaard.nl
(h/t “Lucky”)

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/23/syrische-moslim-en-wetenschapper-waarom-verdedigt-europa-zich-niet-tegen-islamisering/