NEEN! GEEN DISCRIMINATIE MAAR DE KEIHARDE REALITEIT!


60% van de 12-26 jarige Marokkanen is verdachte van een misdrijf. Geen enkele groep recidiveert zo vaak als Marokkanen. Maar liefst 80 procent gaat opnieuw in de fout. De tweede generatie is nog crimineler dan de eerste. Bovendien maken ze zich stelselmatig schuldig aan geweld tegen niet-Marokkanen. Die cijfers zijn niet mals. En ze komen uit het Jaarrapport Integratie, van het Sociaal en Cultureel Planbureau. Uit een onomstreden bron dus!

Over de feiten wordt niet getwist. 60% van de jeugdige Marokkanen is verdachte van een misdrijf en 80% van die 60% is recidivist. Welk percentage die groep jongeren uitmaakt van de totale groep Marokkanen en hoe het begrip Marokkaan hier wordt gedefinieerd wordt niet vermeld. Maar uit een rapport van de Erasmusuniversiteit waarin de demografische aspecten worden bekeken kunt U afleiden dat dat de categorie jongeren ongeveer 25% van de totale groep Marokkanen uit maakt. De criminaliteit van andere leeftijdsgroepen blijft buiten beschouwing.

Algemene informatie: In Nederland wonen 391.088 Marokkaneniets meer van de tweede generatie dan van de eerste generatie (2017, bron: CBS), waarvan meer dan de helft crimineel is! Er worden steeds berekeningen gemaakt, die dit aantal moeten bagatelliseren, maar niet ontkend kan worden, dat het nog steeds om ong. honderdduizenden criminelen in dit kleine land gaat!

DUS, HOE VAAK MEN HET OOK STEEDS PROBEERT TE BAGATELLISEREN, HET ZIJN NOG STEEDS HONDERDDUIZENDEN NIET-NEDERLANDSE CRIMINELEN DIE HIER ONS LAND ONVEILIG MAKEN! EN DOORDAT ER NIET KEIHARD WORDT OPGETREDEN, ZAL DIT AANTAL ALLEEN MAAR GROEIEN!  C’EST CA!

criminele-mocros

 

Realpredictor