Na belediging van de kiezers door Eurocommissaris: Hongarije slaat terug!

Het is nog maar enkele dagen geleden dat de vicevoorzitter van de EU, Frans Timmermans, tijdens een verblijf in Boedapest de Hongaarse kiezers enorm beledigde. De Hongaren zouden een “volk van zwakken” met “fobieën voor anderen” zijn. Mensen die op de Hongaarse minister-president Viktor Orbán zouden stemmen, zouden misleide mensen zijn. En, evenals Merkel, alwetend verklaarde hij dat men de Hongaarse samenleving zou moeten helpen “de fobie kwijt te raken”.

Maar Hongarije en zijn bijzonder geliefde minister-president laat zich zoiets natuurlijk niet welgevallen. Maandag jongstleden werd er in Boedapest een affiche gepresenteerd dat de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude “Ischias” Juncker, en de uiterst omstreden Amerikaanse miljardair George Soros laat zien. Soros, die zichzelf graag voordoet als filantroop, staat er om bekend dat hij via de door hem gefinancierde stichtingen grote invloed op de politiek van talrijke landen probeert uit te oefenen, en als zeer links mens de massa-immigratie naar Europa nadrukkelijk ondersteunt. Zodoende staat hij tegenover de op de bescherming van de eigen bevolking tegen buitenlandse overheersing gerichte politiek van Orbán.

Orbán sloot vorig jaar het filiaal van de Soros-organisaties in Hongarije, die daarna verhuisden naar Merkel naar Berlijn. Op het affiche is een achter Juncker staande Soros te zien. De tekst luidt: “Ook u hebt er recht op om te weten wat Brussel voorbereidt.” (foto boven). “Ze willen het verplichte opnamequotum; de rechten van de lidstaten om hun grenzen te verdedigen verzwakken; immigratie met migranten-visa gemakkelijker maken”, schreef de regering van de Hongaarse minister-president afgelopen dinsdag op Facebook.

“Brussel wil illegale immigratie blijven ondersteunen”, zei een Hongaarse regeringswoordvoerder dinsdag tegen journalisten n Boedapest. “De Hongaren moeten hiervan op de hoogte zijn; daarom werd de nieuwste informatiecampagne gestart”, voegde hij er aan toe. De met belastinggeld gefinancierde actie zou echter geen deel uitmaken van de verkiezingscampagne voor de Europese parlementsverkiezingen in mei. Met de campagne schijnt Hongarije echter tamelijk exact in de roos geschoten te hebben, want in Brussel reageerde men verbazingwekkend heftig.

RP: Hongarije is het enige grote voorbeeld voor alle andere Eurofiele landen, die niet alleen de EU verheerlijken, maar hun eigen volk opofferen door o.a. het Marrakesh Pact te ondertekenen. En Timmermans is de grootste volksverrader!

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/21/na-belediging-van-de-kiezers-door-eurocommissaris-hongarije-slaat-terug/