De Europese immigrantentsunami is volop aan de gang!

Calais: Illegalen richten straatblokkades van bomen op!

Terwijl de illegalen vroeger probeerden om op rijdende vrachtwagens te springen, vellen ze nu bomen en slepen ze de autosnelweg op.

Dat er op de Middellandse Zee allerlei, bij voorkeur ook Duitse, hulporganisaties met Noord-Afrikaanse mensensmokkelaars samenwerken om onder de dekmantel van “zeenood redding” massa´s migranten uit vooral Afrika naar Europa en speciaal naar Duitsland te brengen, is genoegzaam bekend. Het watertaxi pendelverkeer functioneert prima.

Een evenzo roemloze rol spelen ook goedmenschelijke “activisten” in Frankrijk, nauwkeuriger gezegd in de havenstad Calais, van waaruit de veerboten naar het Zuid-Engelse Dover vertrekken. Hoewel het “Jungle” genoemde illegalen-kamp al lang ontruimd is, hebben zich inmiddels in de regio Calais alweer ongeveer 3000 “vluchtelingen” verzameld om naar Engeland te komen. Dat meldt het Franse dagblad “Le Figaro”.

Terwijl de illegalen vroeger probeerden op rijdende vrachtwagens te springen, de dekzeilen open te snijden en zich dan te verstoppen voor de overtocht, wordt nu een andere tactiek toegepast. Men velt bomen en sleept ze naar de oprit van N216 naar de autosnelweg richting de haven, blokkeert zodoende de toegang, en steekt de bomen vaak in brand, zodat de vrachtwagens die de veerboten op willen, gedwongen worden om te stoppen.

Van dit moment maken de illegalen uit Afrika en elders gebruik om zich in de vrachtwagens te verstoppen, in de hoop om zodoende naar Groot-Brittannië te komen. Inwoners van de havenstad vertellen nu dat linkse “activisten” de illegalen van gereedschap voorzien om de bomen te kunnen vellen. In de stad wordt er openlijk over gesproken dat de Open-Borders-activisten de illegalen helpen.

Michel Tournaire, plaatsvervangend prefect van het departement Nord-Pas-de-Calais, wijst in “Le Figaro” nog op een ander probleem: de illegale immigranten, die het al gelukt is naar Engeland te komen, helpen massaal de in Calais wachtende illegalen bij hun inspanningen om het Nauw van Calais over te steken. “De aanvoerders van de Pakistaanse, Irakese of Iraanse gemeenschappen in Groot-Brittannië zijn heel actief om ook hun broers en neven het land binnen te halen.”

 

RP: Dit is slechte het begin van de algehele Ontstopbare Europese Invasie!

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/19/calais-illegalen-richten-straatblokkades-van-bomen-op/