Vicevoorzitter van de Europese Commissie beledigt Hongaarse kiezers!

timmermans.hongarije

Frans Timmermans: “Volk van de zwakken met fobieën voor anderen”

Waren de Eurocommissarissen tot nu toe verplicht om zich in ieder geval formeel buiten de politiek van de lidstaten te houden, dan heeft Juncker, of op eigen initiatief of met vriendelijke “aanbeveling” uit Berlijn, nu nieuwe regelingen uitgevaardigd, volgens welke de commissarissen voorafgaande aan de Europese verkiezingen in mei zich wel degelijk mogen mengen in de nationale politiek. Uiteraard gebeurt dit uitsluitend om de “domme” burgers van de zin van de EU en de noodzakelijkheid van de beslissingen uit Brussel te overtuigen.

De vicevoorzitter van de Europese Commissie, Frans Timmermans, een Nederlander, is al heel vlijtig. Doel: het EU-vijandbeeld Hongarije met Viktor Orbán als minister-president aan het hoofd. De kiezers van Hongarije zijn een volk van de “zwakken” met “fobieën voor anderen”, bericht “Euronews”.

Op een bijeenkomst van de Socialistische Partij van Hongarije, dus de tamelijk kleine oppositie in het land, verklaarde hij dat Orbán´s kiezers misleide mensen zouden zijn, die men zou willen doen geloven dat er overal vijanden op de loer zouden liggen. Een partij zoals de regeringspartij “Fidesz”, die voor soevereiniteit en tegen massale immigratie van cultuur-vreemde moslims zou zijn, zou de Hongaren “zwak” maken. (zie video):

“Het belangrijkste wat we kunnen doen, is de Hongaarse samenleving te helpen deze fobie kwijt te raken.” Dat zou Hongarije sterker maken, aldus Timmermans, die het niet moe wordt om de regering van Hongarije constant als rechts-extreem zwart te maken.

Timmermans ligt met zijn uitlatingen volledig op de lijn van de Amerikaanse miljardair George Soros en de door hem gefinancierde NGO´s, die hem zouden moeten helpen om zijn doelen door te drukken. De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, had onlangs nog gewezen op de gevaarlijke nabijheid van de socialisten in het land en ook van de socialistische Eurocommissaris Timmermans tot Soros.

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/19/vicevoorzitter-van-de-europese-commissie-beledigt-hongaarse-kiezers/