Zoek de verschillen!

(Door: “bozeoudeman”)

Wat deden die oude nazi’s ook alweer? Wat moesten wij ons allemaal blijven herinneren, zodat het nooit nogmaals zou kunnen gebeuren? Eventjes goed nadenken GrijsNiks en Debielen 66 en dan weten jullie het ook weer. Zieken en gehandicapten een spuitje geven en ongewenste bevolkingsgroepen naar “Endlösung”-kampen sturen om daar te worden heropgevoed in de nieuwe moraal en om te arbeiden. Maar eerst moest men worden ontluisd en ging men met groepen tegelijk de ‘doucheruimte’ in. 

Vandaag is iemands lichaam niet meer van hem/haarzelf. Dit ongeacht de ooit Dolle Mina’s kreet ‘baas in eigen lijf en buik’. Een demonische club  technocraten, vergelijkbaar in drammen aan eerdere technocraten, hebben bepaald dat iemands lijf kan en mag worden gestript mits de persoon in kwestie anders heeft aangegeven.

Niets baas van eigen lijf meer. Een volgende groep zwaar geestelijk gehandicapten staat al klaar met een volgend plan: iedereen boven de zeventig nog langer in ziekenhuizen dure operaties laten ondergaan, is toch eigenlijk te zot voor woorden. Hier moet worden vermeld dat een andere technocraat hen in de jaren-80 voor was. In die tijd had het kille koude monster van de boekhoudkundige berekening al toegeslagen en liet een ‘keurig christen’ een ballonnetje op.

Meer en meer bepaalt de politiek, en dus het niet te beheersen monster overheid, wie geholpen wordt en wie niet, wie de dood in gaat en wie nog wat langer mag leven, wie naar de kampen moet om te worden ‘heropgevoed’ en wie anderen naar die kampen stuurt en hen daar ‘opvoedt’. Dit alles natuurlijk allemaal heel democratisch.

Wanneer komen de ‘goede mensen van links’ die het geweten en de moraal van ons allen beweren te zijn met vernieuwde euthanasie- en abortusplannen? In de Verenigde Staten is het al zover als ik het nieuws mag geloven. Tot de geboorte wenst in men New York abortus toe te staan en via geaborteerde kinderen schijnt men ons, via sommige voedingsgiganten, tot kannibalen aan het maken te zijn.

Natuurlijk zal dit allemaal nep-nieuws uit de koker van nationalisten zijn, want dat sommige, vaak filantropische, geldverzamelaars bij grote bedrijven zo diep zijn gezonken dat ze weefsel van geaborteerde kinderen gebruiken bij onderzoek naar nieuwe smaken voor hun producten, dat kan toch niet waar zijn.

Hoewel ik helaas moet toegeven dat eigenlijk niets mij meer verbaast sinds massaal de ‘goede socialistische mensen’ vinden dat zij het recht hebben om alle anders denkende mensen juist alle rechten te ontzeggen. Ook de schreeuw om weer van die kampementen op te richten, klinkt luider en luider uit de hoek van SP, PvdA, GrijsNIks en Debielen 66.

Dat is logisch en begrijpelijk, aangezien zij democraten zijn en daarom dus goed, terwijl die anderen akelige nationalisten zijn, die grenzen willen sluiten om de economie en welvaart op een hoog niveau te kunnen handhaven, om zo ook de rest van de wereld daarvan te laten profiteren en daarom dus absoluut fout zijn, zo stellen de ‘goede mensen’ heel democratisch vast. Natuurlijk is anarchie het beste dat de wereld kan overkomen, zeg nu zelf. Alles kapot, alles in puin, niemand die nog iets heeft, dat is toch grandioos, want iedereen is dan gelijk!

We kunnen in de tussentijd met een gerust hart gaan slapen, er komen meer en meer kleuters die weten hoe het moet, en die dus met hun 10 jaar stemrecht eisen te krijgen. Zo gaat alles goed komen, of anders oorlog, wen er maar aan! Binnen afzienbare tijd zullen wij een zeer jeugdig premier krijgen, als onze eigenste ‘filantroop’ dit nog steeds wenst: Splinter C. of de tienjarige zoon van Jesse K.?

Nederlanders oh Nederlanders, wat hebt gij laten plaatsvinden. Zoek eens naar de verschillen tussen de gekte toen en de gekte nu.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/17/zoek-de-verschillen-14/?unapproved=894490&moderation-hash=37fc709a23d54623768218c50067933c#comment-894490