Dogma van de betuttel-media: “Wie migrantengeweld niet stilzwijgend accepteert, is een racist”

Gisteren trokken twee 18-jarige Afghanen door de binnenstad van Regensburg en vielen willekeurig voorbijgangers aan. Eerst sloegen ze op een 53-jarige man in, daarna treiterden en sloegen ze een 75-jarige bejaarde en duwden hem op de grond; daarbij liep hij botbreuken op en moest naar het ziekenhuis gebracht worden.

Daarna sloegen ze een 25-jarige in elkaar, die de bejaarde wilde helpen. Kort daarna vielen ze nog een 49-jarige voetganger aan en verwondden die ook, voordat ze konden worden gearresteerd.

Knok-toeren door voorheen vreedzame Duitse steden behoren tot het dagelijks leven

De zaak herinnert aan de knok-toer van vier asielzoekers ongeveer een maand geleden in Amberg. In werkelijkheid echter komt het praktisch dagelijks, meestal zelfs meerdere malen per dag, tot zulke en gelijksoortige, zo niet ergere overvallen. Op grond van het opmerkelijke afstomping- en aanpassingsvermogen van deze samenleving, maar ook dankzij ijverig mediaal onderdrukken en bagatelliseren, blijft dit echter meestal onopgemerkt.

De waarheid dient niet uitgesproken te worden: we hebben niet alleen illegale asielzoekers, maar heel veel criminele sociale gevallen ons land binnengehaald. Er kwamen ook – uit de Voor-Aziatische en Afrikaanse probleemlanden – helaas zulke mee, die in hun land van herkomst al opvallend waren. Het eigenlijke humanitaire leed bleef in de herkomstlanden achter.

En opnieuw kan de vraag gesteld worden: hoeveel beter is de wereld geworden, omdat Duitsland aan deze twee Afghanen toevlucht heeft toegestaan? Of aan de tienduizenden andere, hier inmiddels crimineel aan het daglicht getreden Syriërs, Ivorianen, Ghanezen, Marokkanen of Pakistani, die hier als “vluchtend” voor beweerde gevaren zoals politieke vervolging en oorlog aankwamen?

Berlijnse “Tagesspiegel” gaat aan de kant van de geweldplegers staan

Hoe goed dat lukt, is vandaag te lezen in de Berlijnse “Tagesspiegel”: daarin is sprake van een zaak, waarin een zwaar gehandicapte vrouw door een groep 16-jarige Oriëntaalse jongeren uit haar rolstoel werd getrapt.

Op het bureau, waar de politie daarna bij de kwajongens knuppels en messen veiligstelde, gaven ze te kennen dat de vrouw in de rolstoel hen daarvoor “racistisch beledigd” zou hebben. Derhalve luidde de kop van vandaag over de zaak ook: “Vrouw in rolstoel beledigt racistisch, teenagers slaan terug”. Zo functioneert dat. Hebt u nog vragen?

Bron:
https://philosophia-perennis.com

Door: Daniel Matissek

Vertaald door: https://ejbron.wordpress.com/2019/02/10/dogma-van-de-betuttel-media-wie-migrantengeweld-niet-stilzwijgend-accepteert-is-een-racist/

https://philosophia-perennis.com/2019/02/09/dogma-der-nannymedien-wer-migrantengewalt-nicht-stillschweigend-hinnimmt-ist-rassist/