Oostenrijk: Caritas verdient meer dan € 300 miljoen!

EINDELIJK KOMT DE AAP UIT DE MAUW! DE REDEN VAN DE ENORME IMMIGRATIE-GOLVEN!

Caritas

Caritas

Dit hebben wij realisten al vanaf dag 1 gezegd: Het ‘Marakesh Pact’ en het vóór die tijd massaal binnenhalen van miljoenen moslims is Super rendabel voor onze bestuurders/machthebbers!

De vluchtelingengolf van 2015/2016 was voor de katholieke organisatie Caritasen NGO´s zoals Amnesty International in alle opzichten een meevaller. Als voorvechters voor de mensenrechten positioneerden zij zichzelf dagelijks in het nieuws. Schenkingen en geld voor projecten vloeiden in stromen en de staat, ofwel de belastingbetaler, moet honderden miljoenen euro aan Caritas betalen voor verzorging en onderbrenging.

Tot € 95,- per dag voor onbegeleide minderjarige vluchtelingen.

Het budget van Amnesty International Oostenrijk is daarentegen bijna armetierig: de helft van de uitgaven in 2015 werd besteed aan reclame (voor schenkingen) en bestuur. Hoe goed Amnesty International het voorheeft met migranten, die zoals bekend vooral ons sociale stelsel waarderen, laten de jongste uitspraken zien: de nieuwe vreemdelingenwet zou “populistisch” zijn, het versluieringsverbod zou een schending zijn van de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van religie, migranten zouden humanitaire of studie-visa moeten krijgen en er zouden regelmatig vooral mensen “met behoefte aan bescherming” bij ons gevestigd moeten worden.

In 2016 werd in Oostenrijk één op de twee (!) asielzoekers – in totaal 44.461 personen – door Caritas verzorgd. 952 van hen waren de jackpot voor de kwartiermakers: onbegeleide minderjarige vluchtelingen met tot € 95,- daggeld voor de onderbrenging.

Per jaar – gerekend naar de destijds geldende dagbedragen – kreeg Caritas zodoende meer dan € 332,4 miljoen, speciaal voor de onderbrenging. Slechts weinig van dat bedrag ging als etensgeld naar de asielzoekers.

Hoe goed meent Amnesty International het werkelijk met migranten?

www.wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron

https://ejbron.wordpress.com/2019/02/09/oostenrijk-caritas-verdient-meer-dan-e-300-miljoen/

RP: Het gaat niet alleen om Caritas, maar deze massa-immigratie ‘deal’ is ook super rendabel geweest voor de volksverradende EUROPESE leiders en het Europese volk, die dit alles moet bekostigen,  is de dupe!