“Vluchtelingen” verwoesten beschikbaar gestelde woningen – € 540.000,- schade!

In Reinbek bij Hamburg werden 50 woningen voor “vluchtelingen” beschikbaar gesteld. De plaatselijke Sociale dienst voor arbeiders (AWO) werd belast met de verzorging, die daarvoor het niet geringe bedrag van € 685.000,- opstreek; volgens een bericht in het “Hamburger Abendblatt” werd er geen contract afgesloten tussen de gemeente en de AWO.

Een bestandsopname bracht nu echter ontnuchterende details aan het licht. Een derde deel van de 50 woningen werd dusdanig beschadigd door vandalisme, dat ze eigenlijk onbewoonbaar zijn en compleet gerenoveerd moeten worden. Reden: de daarin ondergebrachte asielzoekers hebben in blinde vernielingswoede deuren ingetrapt of doorboord, de moderne inbouwkeukens compleet kapotgemaakt, wand- en vloertegels kapotgeslagen en toiletten onbruikbaar gemaakt.

De verantwoordelijken van de AWO betreuren dat het hen niet is gelukt om de bewoners aan te zetten tot een “verzorgende omgang met de woningen”. De vernieling van de inbouwkeukens en de moedwillige verwoesting van nieuw sanitair kan echter nauwelijks verklaard worden met een niet verzorgende omgang. Daar is enorme toepassing van geweld voor nodig!

De geweldsexcessen van de vluchtelingen in Reinbek hebben volgens eerste schattingen een schade van ongeveer € 540.000,- veroorzaakt. Geld, dat uit de gemeentebegroting van Reinbek wordt gehaald en dus voor andere dingen ontbreekt. Daarom heeft de gemeente consequenties getrokken en de samenwerking met de AWO niet verlengd. In plaats daarvan wil men drie volledige banen in het bestuur creëren en in het vervolg de verzorging in eigen handen nemen.

Bron:
www.anonymousnews.ru

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

RP: Wat de “zielige” asielzoekers krijgen zijn dermate luxe woningen, waar zelfs de “eigen bevolking” niet voor in aanmerking kan komen! Volgende keer dus LUXE VILLA’S  voor de asielzoekers dan maar? 

luxe.villa